Ο Βινίσιους πάει στα δικαστήρια εν μέσω Μουντιάλ 2022

Ο Βίνι Τζ. και οι εκπρόσωποί του θέλουν να χαλάσουν τη συμφωνία με την εταιρεία που ντύνει τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ.

Brazil's Vinicius Junior celebrates after scoring a disallowed goal during the World Cup group G soccer match between Brazil and Switzerland, at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Monday, Nov. 28, 2022. (AP Photo/Andre Penner)
Ο Βινίσιους Τζούνιορ θέλει ν' αλλάξει χορηγό (AP PHOTO/ANDRE PENNER)

Αγώνα για να σπάσει το συμβόλαιό του με την εταιρεία που τον ντύνει ξεκινάει ο Βινίσιους Τζούνιορ, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Βραζιλία και Ισπανία.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τη συγκεκριμένη εταιρεία από το 2018 έως το 2028, ωστόσο οι εκπρόσωποί του έχουν κινητοποιηθεί και θα επιχειρήσουν να φύγουν. Θα χρειαστεί αγώνας, βέβαια, καθώς στη συμφωνία των δύο πλευρών δεν υπάρχει ρήτρα.

Η αιτία για την οποία ο Βινίσιους επιθυμεί να σταματήσει η συνεργασία είναι γιατί δεν προμηθεύτηκε το νέο μοντέλο παπουτσιού της εταιρείας για το Μουντιάλ 2022, ενώ το ίδιο μπράντ ντύνει την εθνική Βραζιλίας και ο Βινίσιους δεν συμπεριλήφθηκε στην καμπάνια προώθησης.

Με απλά λόγια ο Βινίσιους δεν αισθάνεται ότι το σέρβις που του παρέχεται είναι ανάλογο της ποδοσφαιρικής του υπόστασης τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα

Εμπαπέ, ο απόλυτος σταρ της Γαλλίας δεν δίνει συνεντεύξεις και πληρώνει από την τσέπη του

Αγγλία: Εκπληκτικός Χέντερσον, έδειξε με φοβερό τρόπο τη στήριξή του στον Στέρλινγκ

Μέσι: Άτακτος ο Ματέο, πέταξε τσίχλα στους οπαδούς της Αργεντινής

News 24/7

24MEDIA NETWORK