Ο Βλαχοδήμος έχει γυαλίσει στην Ατλέτικο

Σύμφωνα με το Fichajes.net, η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τερματοφύλακα και ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει στο στόχαστρό του τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο.

Ο Βλαχοδήμος έχει γυαλίσει στην Ατλέτικο
© 2021 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Η ισπανική ιστοσελίδα Fichajes.net εμπλέκει τον Οδυ΄σσέα Βλαχοδήμο με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως οι κολτσονέρος βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τερματοφύλακα, ο οποίος θα ανταγωνιστεί τον Γιάν Όμπλακ. Έτσι, στη λίστα τους είναι ο Έλληνας γκολκίπερ της Μπενφίκα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Βλαχοδήμος είναι στην ατζέντα της Ατλέτικο από το καλοκαίρι. Η Μπενφίκα φέρεται να ζητάει 20 εκατομμύρια για τον Έλληνα κίπερ, με τους Ισπανούς να θέλουν να ρίξουν αυτή την τιμή.

Μάλιστα, το Fichajes.net δεν αποκλείει να χρησιμοποιηθούν και έμψυχα ανταλλάγματα για το deal. Αναφέρει πως ο Έκτορ Ερέρα και ο Τζέφρι Κοντογκμπιά θα μπορούσαν να κάνουν το αντίθετο δρομολόγιο απ' αυτό του Βλαχοδήμου.

Ο Βλαχοδήμος έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα έως και το καλοκαίρι του 2024. Τη φετινή σεζόν έχει 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει κρατήσει την εστία του ανέπαφη 12 φορές, ενώ ήταν τρίτος στις αποκρούσεις στους ομίλους του Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK