Ο Βλάνταν Ιβιτς στον Αρη

Αλλάζει πόλη, φανέλα, αλλά όχι χρώμα. Ο λόγος για τον Βλάνταν Ιβιτς, ο οποίος αποτελεί τη νέα μεταγραφική κίνηση του Αρη

Ο Βλάνταν Ιβιτς στον Αρη
Αλλάζει πόλη, φανέλα, αλλά όχι χρώμα. Ο λόγος για τον Βλάνταν Ιβιτς, ο οποίος αποτελεί τη νέα μεταγραφική κίνηση του Αρη. Με συνοπτικές διαδικασίες και κάτω από άκρα μυστικότητα, οι "κίτρινοι" προχώρησαν στην απόκτηση του Σέρβου μέσου, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν παίκτης της ΑΕΚ.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Μετά τον Ιλια Ιβιτς και ο αδερφός του, Βλάνταν Ιβιτς, θα φορέσει τη φανέλα του Αρη. Ο διεθνής Σέρβος μέσος, συμφώνησε με τη διοίκηση και υπέγραψε πριν από λίγο στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας".

Ο Βλάνταν Ιβιτς γεννήθηκε στο Ζρένιανιν της Σερβίας (7.5.1977), έχει ύψος 1.91 μ. και στο ελληνικό πρωτάθλημα μετράει 56 συμμετοχές και 9 γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ. Εχει ακόμη 11 συμμετοχές, 1 γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας και 7 συμμετοχές, 1 γκολ με την ΑΕΚ στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

* Ο Ιβιτς επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 18.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Βλάνταν Ιβιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αρη: "Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Αρη. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, πιστεύω η τέταρτη δύναμη μετά τις τρεις μεγάλες ομάδες της Αθήνας. Μιλούσα με τους ανθρώπους του Αρη τις τελευταίες τρεις τέσσερις μέρες και ήθελα πολύ να υπογράψω στην ομάδα. Eχει πολλούς καλούς παίκτες και πιστούς φιλάθλους. Πιστεύω ότι κι εγώ με την εμπειρία μου, αλλά και με τη διάθεση που έχω να παίξω καλή μπάλα, θα βοηθήσω τον Αρη να πάει ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη" , δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χουάν Κάρλος Ολίβα ανακοίνωσε την 18άδα για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Αυτή αποτελείται από τους: Χαλκιά, Κέλεμεν, Παπαδόπουλος Ρονάλντο, Βανγκέλι, Νέτο, Αουρέλιο, Νεμπεγλέρα, Γκαρσία, Γιόναν, Φελίπε, Κάλβο, Χαβίτο, Σιστόν, Κόκε, Αντερσον, Γόγολο, Παπάζογλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK