Ο βοηθός προπονητή της Όντενσε είναι ο χαμένος αδερφός του Μέσι

Ο Χένρικ Χάνσεν, ασίσταντ στην Όντενσε, μπήκε στο φιλικό με τη Κοπεγχάγη για να μην μείνει η ομάδα του με 10 παίκτες. Στο 86' πέτυχε ένα τρομερό γκολ, από αυτά που πετυχαίνουν ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης, ισοφαρίζοντας το ματς σε 2-2.

Ο βοηθός προπονητή της Όντενσε είναι ο χαμένος αδερφός του Μέσι
ODENSE BOLDKLUB OFFICIAL TWITTER ACCOUNT

Στην Δανία οι ομάδες έχουν μπει σε ρυθμό φιλικών, καθώς πλησιάζει η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος μετά την επιβεβλημένη -ελέω πανδημίας- διακοπή. Έτσι, η Κοπεγχάγη αντιμετώπισε την Οντένσε σε κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα. Στην διάρκεια της οποίας συνέβη κάτι πραγματικά ασυνήθιστο, όσο και εντυπωσιακό.

Πλησιάζοντας στην ολοκλήρωση του φιλικού 90λεπτου, ο Μόουζες Οπόντο της Οντένσε τραυματίστηκε και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Η ομάδα του είχε κάνει όλες τις αλλαγές, έτσι για να μείνει με 11 στο χορτάρι, ο Χένρικ Χάνσεν, βοηθός προπονητή της Οντένσε, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο.

Το καλύτερο ήρθε δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Χάνσεν με καταπληκτικό τάκλιν έκλεψε τη μπάλα στο ημικύκλιο της περιοχής και με εκπληκτική λόμπα κρέμασε τον γκολκίπερ της Κοπεγχάγης για το 2-2! Μπήκε στο γήπεδο από το πουθενά και πέτυχε ένα γκολ παγκόσμιας κλάσης. Λες και βλέπεις τον χαμένο αδερφό του Λιονέλ Μέσι.

Μια τρομερή κίνηση που ίσως να έβαλε σε σκέψεις τον προπονητή της ομάδας ή ακόμη και τους παίκτες της. Ο Χάνσεν στα 41 του χρόνια έδειξε πως αν μη τι άλλο, ένα ποιοτικό 20λεπτο μπορεί να το έχει ακόμη. Έστω για τις δύσκολες στιγμές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK