Ο Βράνιες άλλαξε μαλλιά... μυαλά, κέρδισε και νέο παρατσούκλι!

Ο Ογκνιέν Βράνιες έβαλε καλά στο μυαλό του τι πρέπει να κάνει για να πείσει την ΑΕΚ είτε να του δώσει νέο συμβόλαιο είτε να τον αφήσει να φύγει το καλοκαίρι φέρνοντας πρόταση ανάλογη της αξίας του. Ό,τι και απ' τα δύο αν συμβεί η Ένωση βγαίνει κερδισμένη. Το χατ-τρικ και το νέο παρατσούκλι λόγω... μαλλιών.

Ο Βράνιες άλλαξε μαλλιά... μυαλά, κέρδισε και νέο παρατσούκλι!

Το ότι ο Ογκνιέν Βράνιες τις τελευταίες εβδομάδες έχει πιάσει την καλύτερη απόδοση της καριέρας του δεν σημαίνει ότι του έφυγε η... τρέλα.

Η γυαλάδα παραμένει στα μάτια και ο Βόσνιος είναι μία κινητή " βόμβα" που βεβαίως βεβαίως Μελισσανίδης, Χιμένεθ και Λυμπερόπουλος έχουν καταφέρει να την απενεργοποιήσουν.

Περνώντας μία δύσκολη φάση ο 29χρονος, νιώθοντας αδικημένος ως προς τις οικονομικές απολαβές του σε σύγκριση με αυτά που προσφέρει προσπάθησε να κάνει αυτό που συνήθιζε μέχρι πρόσφατα στην καριέρα του, να αυτοκαταστρέφεται φεύγοντας από ένα κλαμπ στο εξάμηνο, άντε χρόνο.

Στην ηλικία, όμως, που βρίσκεται τώρα και από τον τρόπο που τον διαχειρίστηκε η ΑΕΚ δίνοντας του τρία συγχωροχάρτια κατάλαβε αυτός και οι γύρω του ότι για να πάρεις κάτι, πρέπει να το κερδίσεις. Θες ένα καλό συμβόλαιο πριν μπει η καριέρα σου στη δύση της; Θα δουλέψεις...

Θες μια μεταγραφή σε ευρωπαϊκό κλαμπ επιπέδου Champions League με καλύτερα χρήματα; Θα δουλέψεις...

Από τον ουρανό τίποτα δεν πέφτει στο ποδόσφαιρο, ειδικά δε όταν το βιογραφικό σου είναι γεμάτο από συμπεριφορικά... δεδικασμένα.

Υπάρχουν ομάδες που παρακολουθούν τον Βόσνιο, και δεν είναι μόνο η Άντερλεχτ (που περισσότερο σαν... λαγός λειτούργησε στην συγκεκριμένη περίπτωση), στο κάδρο βρίσκεται η Βασιλεία και κάνα δυο αγγλικές. Ειδικότερα, όμως, μετά το χατ-τρικ κόντρα στην Ξάνθη, κι άλλα κλαμπ θα τον βάλουν στο ραντάρ τους.

ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ

Ο "Όγκι", λοιπόν, παίζει για πολλούς λόγους και σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ μόνο κερδισμένη βγαίνει...

Από το επεισόδιο πριν το "Καραΐσκάκη" (ξέσπασε στο ξενοδοχείο επειδή δεν ήταν βασικός) και έπειτα, βλέπουμε έναν νέο άνθρωπο, στην... κυριολεξία, γιατί άλλαξε και μαλλί, όπως ο Μέσι που τα έβαψε μετά από τρεις σερί χαμένους τελικούς και μ' αυτή την κίνηση ήθελε να κάνει μία νέα αρχή. Ψυχοθεραπεία. Ποδοσφαιριστές, τι να πεις;

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον "κιτρινόμαυρο" στόπερ. Τον κάλμαρε η ΑΕΚ, τον κάλμαραν οι κοντινοί του, πάτησε και ο ίδιος... φρένο στον εαυτό του για να έχει μέλλον, όχι εδώ, γενικά!

Σε κάθε περίπτωση, είτε ο Βράνιες πάρει νέο συμβόλαιο είτε πιέσει για να φύγει το καλοκαίρι, η Ένωση βγαίνει κερδισμένη.

1. Πέτυχε από έναν παίκτη "τρελοκομείο" να εκμεταλλευτεί τα... έτσι του στο πιο κομβικό σημείο της φετινής σεζόν, εκεί που μπαίνει στην ευθεία για το μεγάλο φινάλε, κυνηγώντας τρεις στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

2. Το καλοκαίρι αν έρθει πρόταση, δεν θα είναι επιπέδου Άντερλεχτ. Θα πέσει χρήμα για να πουληθεί ο Βόσνιος και η ΑΕΚ μετά από χρόνια θα πετύχει να δώσει έναν ποδοσφαιριστή λαμβάνοντας αντίτιμο, για να αποφευχθούν φαινόμενα... αυτογκόλ τύπου Γιόχανσον.

3. Αν μείνει λαμβάνοντας το συμβόλαιο που ζητάει, τότε δεν θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για... κόλπα. Μία ακόμη καλή σεζόν με την ΑΕΚ, ενδεχομένως πρωταθλήτρια, αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη και το καλοκαίρι του 2019 ο 30αρης Βράνιες στην πιο ώριμη ηλικία ενός αμυντικού... χαιρετάει με πολύ καλά χρήματα.

Ο Βράνιες άλλαξε μαλλιά... μυαλά, κέρδισε και νέο παρατσούκλι!

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ... ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ

Λίγο το νέο μαλλί, λίγο το χατ-τρικ δεν χρειαζόταν τίποτα άλλο για να αρχίσει το πείραγμα στην μεικτή ζώνη, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Όταν ο χαμογελαστός Βράνιες, καμία σχέση με τον άνθρωπο... μπαρούτι που έμπαινε στο πούλμαν της ΑΕΚ μετά το πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό που τον είχε "κόψει" ο Χιμένεθ, βγήκε για να πάρει το βραβείο του, ακούστηκε το... μυθικό Λεβαντόφσκι (μέχρι και ο πανηγυρισμός μοιάζει. Δείτε τη φωτογραφία).

Ο "εξολοθρευτής" το άκουσε, γέλασε, κάτι είπε στα βοσνιακά, σαν να ψέλλισε και δυο κουβέντες για τον Πέκχαρτ (!) και πήγε να παραλάβει δικαιωματικά το βραβείο του MVP.

News 24/7

24MEDIA NETWORK