Ο Βράνιες ήταν παρών, ο Αϊντάρεβιτς δεν έφυγε καθόλου

Ντεμπούτο έκανε στα Σπάτα ο Όγκνιεν Βράνιες ο οποίος προπονήθηκε για πρώτη φορά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της ΑΕΚ. Εκτός Αραβίδης, Αλμέιδα και ατομικό ο Τσιγκρίνσκι.

Ο Βράνιες ήταν παρών, ο Αϊντάρεβιτς δεν έφυγε καθόλου

H AEK επέστρεψε στις προπονήσεις για πρώτη φορά μετά τα Χριστούγεννα και μαζί με την επιστροφή όλων στα Σπάτα έγινε και το "ντεμπούτο" του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Ένωσης Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Βόσνιος αμυντικός προπονήθηκε για πρώτη φορά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του (έδωσε το "παρών" και τη Δευτέρα στα Σπάτα που ακολούθησε μόνος του πρόγραμμα στο γυμναστήριο) και πήρε μια... γεύση από τις συνθήκες στη νέα ομάδα του. Το ίδιο συνέβη και με τον Άστριτ Αϊντάρεβιτς, ο οποίος δεν έφυγε καθόλου τις ημέρες που ο Μοράις έδωσε ρεπό στους υπόλοιπους για να κερδίσει το χαμένο έδαφος.

Στα του ιατρικού δελτίου ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω της διάτασης που τον ταλαιπωρεί πριν από τις γιορτές, ενώ ο Ούγκο Αλμέιδα έμεινε εκτός λόγω εμπύρετης αμυγδαλίτιδας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Χρήστος Αραβίδης ο οποίος έδωσε κανονικά το "παρών" στα Σπάτα, ωστόσο προφυλάχθηκε λόγω της επέμβασης που έκανε στην άνω γνάθο για το χτύπημα που είχε δεχτεί στον περασμένο Τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό χάνοντας το δόντι του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK