Ο Βράνιες "προκαλεί" τον Λάζαρο με... λαβή Ράμος!

Ο Ογκνιέν Βράνιες με υψηλού επιπέδου τρολάρισμα "προκάλεσε" τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ενόψει των "μαχών" τους τη νέα σεζόν που θα είναι αντίπαλοι. Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Βόσνιος με τον πρώην συμπαίκτη του διατηρούν άριστες σχέσεις (PHOTO).

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τα ντέρμπι ΑΕΚ vs. Ολυμπιακός άρχισαν νωρίς, καθώς ο Ογκνιέν Βράνιες πήρε τη φωτογραφία από την κόντρα Σαλάχ - Ράμος στον τελικό του UCL και "κόλλησε" το κεφάλι το δικό του και του Λάζαρου στα αντίστοιχα των πρωταγωνιστών από την επίμαχη φάση!

Το χιούμορ του "βράχου" της Ένωσης, πάντως, μπορεί να χαρακτηριστεί πετυχημένο, καθώς είναι γνωστό ότι ο Λάζαρος διατηρεί καλές σχέσεις με τον Βόσνιο, οπότε περισσότερο για... πείραγμα εκλαμβάνεται η συγκεκριμένη φωτογραφία παρά για "απειλή".

Εννοείται πως ελάχιστα μετά την... έμπνευση του 29χρονου, το post έκανε... βόλτα σε όλο το διαδίκτυο προκαλώντας εκατοντάδες σχόλια από φιλάθλους των δύο ομάδων θετικά και αρνητικά.

Επίσης, επισημαίνουμε πως ο Ογκνιέν Βράνιες είναι μεγάλος φαν του Σέρχιο Ράμος, οπότε λίγο πολύ... μπέρδεψε όλες τις καταστάσεις και "έφτιαξε" τη φωτογραφία παρακάτω.

ΕΔΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ POST:

Ο Βράνιες "προκαλεί" τον Λάζαρο με... λαβή Ράμος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK