Ο Βράνιες έβαλε ξανά στο μάτι τον Πρίγιοβιτς!

Η ΑΕΚ προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ την περιμένει εκεί για... εκδίκηση και ο Βράνιες προειδοποιεί τον προσωπικό του αντίπαλο στην επικείμενη αναμέτρηση, γι'αυτό που πρόκειται να συναντήσει (PHOTO).

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Απλή προειδοποίηση ή απειλή του Όγκνιεν Βράνιες προς τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς; Ό,τι και από τα δύο να είναι, ο Βόσνιος φαίνεται πως δεν έχει όρεξη να σταματήσει το φετινό τρολάρισμα προς τον Σέρβο.

Μετά τη πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ θα ξαναβρεθεί αντιμέτωπος με την "Ένωση", σε μία επανάληψη της περσινής αναμέτρησης στον Βόλο, όπου φιναλίστ ήταν οι ίδιες ομάδες.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, αλλά και το περιβόητο μήνυμα του άσου των "κίτρινων" προς τον επιθετικό του "δικεφάλου του Βορρά" " Στην Τούμπα θα μας υποδεχθείτε ως πρωταθλητές", ο Βράνιες έβαλε και πάλι στο στόχαστρο τον παίκτη, αυτή τη φορά, μέσω instagram.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησής του, ο 28χρονος αμυντικός ανέβασε μία φωτογραφία όπου σηκώνει βάρη με τα πόδια του, επισημαίνοντας το όνομα του Πρίγιοβιτς, πλαισιώνοντας το με μία φράση: " Είμαι έτοιμος".

Απ' αυτό και μόνο συμπεραίνουμε πως το βράδυ του υψηλόσωμου στράικερ στον μεγάλο τελικό, με προσωπικό αντίπαλο τον μπακ της ΑΕΚ, μόνο εύκολο δεν θα 'ναι.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΡΑΝΙΕΣ:

Ο Βράνιες έβαλε ξανά στο μάτι τον Πρίγιοβιτς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK