ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Βράχος του Θρύλου

Έγινε η πρώτη κουβέντα μεταξύ Μέλμπεργκ και διοίκησης για την παραμονή του Σουηδού στον Ολυμπιακό. Σειρά έχει ο Ιμπαγάσα και ο Μοντέστο. Ρεπορτάζ για όλα τα θέματα που αφορούν στους πρωταθλητές Ελλάδας από τον Διονύση Δελλή.

Ο Βράχος του Θρύλου
melberg.jpg INTIME SPORTS

Ο Μέλμπεργκ και η τροποποίηση

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ θα ανοίξει τον χορό της «παραμονής» στο μεγάλο λιμάνι. Όντας ο πρώτος που θα ανανεώσει το συμβόλαιο του, στο καλημέρα του 2012 με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έγινε το πρώτο ραντεβού του Σουηδού άσου, με τους διοικούντες. Σε πολύ καλό κλίμα. Και το επόμενο μάλλον θα είναι με τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Για να δοθούν τα «χέρια». Για την οριστική συμφωνία. Ο Μέλμπεργκ αμέσως μετά τη λήξη αυτής της σεζόν έχει σκοπό να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα. Και να αγωνιστεί για ακόμη δύο χρόνια μόνο στον Ολυμπιακό.

Τον επόμενο Σεπτέμβρη όμως θα κλείσει τα 35 του χρόνια. Και ίσως αυτό να οδηγήσει την συμφωνία σε μια«τροποποίηση».

Σε 1+1 χρόνο, ώστε και οι δύο πλευρές να τεστάρουν στα… μισά του δρόμου τις αντοχές τους. Το πρώτο ραντεβού για την παραμονή του Σουηδού, έγινε πριν από τα Χριστούγεννα. Το επόμενο; Θα είναι μάλλον μετά το ματς με τον Ατρόμητο.

Οι επόμενοι

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κατά νου να καθίσει γύρω από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων και με τους Αριέλ Ιμπαγάσα και Φρανσουά Μοντέστο. Θέλει να διατηρήσει και αυτούς στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Μετά τον Μέλμπεργκ λοιπόν θα πάρουν σειρά και ο Αργεντινός με τον Κορσικανό…

Τι γίνεται με τον τερματοφύλακα…

Το δεδομένο είναι ότι οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για τερματοφύλακα, ωστόσο δεδομένο δεν είναι ότι αυτός θα βρεθεί στο πρόσωπο του Κάρλος Καμενί. Ο Καμερουνέζος είναι ιδιαιτέρως “τσουχτερή” περίπτωση και αυτό το γνωρίζουν καλά στο λιμάνι.

Στη λίστα των 5-6 γκολκίπερ που έχει δημιουργηθεί και έχει στη διάθεσή του ο Ερνέστο Βαλβέρδε για να διαλέξει τον εκλεκτό, ο Καμενί είναι στην πρώτη θέση. Λογικό, αφού τον γνωρίζει καλά ο Βαλβέρδε. Ωστόσο, γνωρίζουν άπαντες ότι είναι μία δύσκολη περίπτωση γι’ αυτό και εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Ανταρσία του Μακούν στο Καμερούν

Ο Βαλβέρδε διαλέγει τερματοφύλακα

Τζιμπούρ: “Βρήκα την… υγειά μου”

Ο Κοστάνζο σκέφτεται το “αντίο” και οι Τούρκοι τον Νταβίδ Φουστέρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK