Ο Βρύζας δεν αποκλείει Κρόιφ

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έδωσε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ισραηλινή ιστοσελίδα "ONE".

Ο Βρύζας δεν αποκλείει Κρόιφ

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο αντικατάστασής του από τον Ζόρντι Κρόιφ ο Ζήσης Βρύζας. Με συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "ΟΝΕ", στο Ισραήλ (δημοσιεύτηκε ανήμερα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μιλά ακόμη για τον Κάρλος Γκαρσία και το αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, τον Ιάκωβο Αγγελίδη και τον Εγιάλ Γκολάσα).

Αρχικά σημειώνει σε ό,τι αφορά στις φήμες περί Κρόιφ: "Ακούστε, νομίζω ότι ο Ζόρντι κάνει τη δουλειά του και την κάνει καλά. Τον εκτιμώ και ως επαγγελματία και ως άνθρωπο. Άκουσα μόνο καλά λόγια γι' αυτόν από τον Ιάκωβο Αγγελίδη. Αλλά σχετικά με αυτά που γράφουν. Δεν γνωρίζω κάτι και για να είμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Κάνω τη δουλειά μου ως τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, αυτό είναι το μέλημά μου. Από τότε που ήρθε νέος ιδιοκτήτης στον ΠΑΟΚ γράφονται πάρα πολλά, αλλά αυτό δεν με ενοχλεί. Δεν είναι ρόλος μου να σχολιάζω τα δημοσιεύματα και να απαντώ σε τέτοιου είδους ερωτήσεις".

Στη συνέχεια, ακολούθησαν ερωτήσεις με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον:

-Είστε όμως μέλος του συλλόγου; Δεν γνωρίζετε αν αυτές οι φήμες έχουν βάση;

"Αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, δεν νομίζω ότι αυτές οι φήμες έχουν βάση. Αλλά, ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι αλήθεια και τι είναι όχι. Ως σύλλογος, δεν έχουμε συζητήσει μέχρι τώρα το ενδεχόμενο να με αντικαταστήσει ο Ζόρντι Κρόιφ.

-Απ' ότι καταλαβαίνω, λοιπόν, η υποψηφιότητά του να συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ δεν συζητήθηκε...

"Θα μπορούσε να είναι σίγουρα υποψήφιος, σε μία τέτοιου είδους συζήτηση μεταξύ ιδιοκτήτη και προέδρου. Δεν ξέρω, όμως, τι έχουν στο μυαλό τους και αν αυτή η ιδέα μπήκε πέρασε από το μυαλό τους. Δεν μου έχει ειπωθεί τίποτα σχετικό με αυτό".

Ακούγεται κάπως άσχημα να γίνεται συζήτηση για το μέλλον σας και την πιθανή αντικατάστασή σας...

"Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ήμουν 20 χρόνια ενεργός ποδοσφαιριστής, μετά έπιασα δουλειά στον ΠΑΟΚ από άλλο πόστο. Ξέρω ότι αυτό είναι πολύ ρευστό επάγγελμα. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου φέρνει το αύριο και πάντα ξέρεις ότι η πόρτα είναι ανοιχτή για να έρθει και να σε αντικαταστήσει κάποιος. Οι φήμες για τον Ζόρντι; Σας λέω ξανά. Δεν με απασχολούν ειλικρινά".

Θα μείνετε εκεί την επόμενη σεζόν; Έχετε συμβόλαιο;

"Ποτέ δεν ξέρεις. Δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί, γιατί μιλάμε για ποδόσφαιρο. Δεν έχω συμβόλαιο, δεν κάνω συμφωνίες με συμβόλαια".

"Δεν είναι αλήθεια ότι θέλουμε τον Κάρλος Γκαρσία"

Ακόμη, ο Ζήσης Βρύζας διέψευσε το ενδιαφέρον για τον Κάρλος Γκαρσία της Μακάμπι: "Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από μέρους μας για τον Κάρλος Γκαρσία. Εκτιμούμε τον παίκτη, αλλά δεν είναι αλήθεια αυτά που λέγονται. Διάβασα στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ότι ήταν υποψήφιος και ότι τον προσεγγίσαμε, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια και είναι σημαντικό να το πω".

"Μ' αρέσουν οι αλλαγές που επιχειρεί ο Αγγελίδης"

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στην παρουσία του Ιάκωβου Αγγελίδη στο "Δικέφαλο", τονίζοντας: "Μ' αρέσει στ΄ αλήθεια ο Ιάκωβος Αγγελίδης. Μ΄ αρέσουν οι αλλαγές που κάνει και πιστεύω ότι είναι σημαντικό που ο ιδιοκτήτης επέλεξε ένα τέτοιο άνθρωπο για να προχωρήσει το πρότζεκτ του στην ομάδα. Κάνουμε πρόοδο και βήματα για να φθάσουμε σε ένα καλό ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτός είναι ο στόχος μας και είμαστε στη σωστή κατεύθυνση".

Τέλος, ο Ζήσης Βρύζας αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει φέρει δύο Ισραηλινούς παίκτες το τελευταίο διάστημα στην Τούμπα, αρχικά τον Νάτχο και τώρα τον Γκολάσα.

Συγκεκριμένα, είπε: " Υπάρχουν Ισραηλινοί παίκτες τους οποίους παρακολουθούμε, όπως βέβαια και άλλους ποδοσφαιριστές. Δεν ξέρει κανείς τι θα φέρει το μέλλον, αλλά σαφώς και μας ενδιαφέρουν οι παίκτες που προέρχονται από το Ισραήλ. Για τον Γκολάσα αυτό που έχω να πω είναι ότι αποτελεί ένα σπουδαίο ταλέντο. Χρειάζεται το χρόνο του γιατί δεν είχε αγωνιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέχρι σήμερα έχει παίξει σε αρκετά ματς, ικανοποιητικό χρόνο. Φαίνεται ότι εξελίσσεται και πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα".

24MEDIA NETWORK