Ο ξένος Τύπος για το Ιαπωνία - Ελλάδα

Αναφορά στην αμυντική προσπάθεια της Εθνικής κάνει ο ξένος Τύπος, ειδικά μετά την αποβολή του Κώστα Κατσουράνη, προκειμένου να κρατήσει το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Ο ξένος Τύπος για το Ιαπωνία - Ελλάδα

Στην αμυντική προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας εστιάζουν τα ξένα ΜΜΕ και ιδιαίτερα από τη στιγμή που έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Κώστα Κατσουράνη.

Δείτε τις αναφορές των μεγαλύτερων ξένων Μέσων:

FIFA.com:Η Ελλάδα επιβίωσε παρά την αποβολή του αρχηγού, Κωνσταντίνου Κατσουράνη, φέρνοντας 0-0 με την Ιαπωνία, που κρατάει και τις δυο ομάδες στο κόλπο της πρόκρισης.

Marca.es:Η Ελλάδα συνεχίζει ζωντανή μετά από μια αμυντική παράσταση, αφού υπέφερε, αλλά και άντεξε απέναντι στην πολιορκία της Ιαπωνίας (0-0), η οποία όμως δεν είχε καλή τελική προσπάθεια. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έμεινε με δέκα πριν το ημίχρονο και συγκεντρώθηκε στην περιοχή της.

AS.com:Οι δυο ομάδες έφτασαν στην τελευταία αγωνιστική, διεκδικώντας την πρόκριση, μετά την ισοπαλία στην πόλη Νατάλ. Ο Κατσουράνης είδε κόκκινη κάρτα.

BBC.com:Η Ιαπωνία και οι 10 της Ελλάδας ήρθαν ισόπαλοι και το αποτέλεσμα κρατάει ζωντανές τις ελπίδες για τις δυο ομάδες, ώστε να περάσουν στην επόμενη φάση.

Gazzetta.it:Ο Κατσουράνης δέχτηκε δυο κίτρινες κάρτες (38'), ο Τοροσίδης βρέθηκε κοντά στο γκολ λίγο πριν το ημίχρονο και μετά οι Ιάπωνες πίεσαν. Η Κολομβία πέρασε και μαθηματικά, ο Χόντα και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να νικήσουν για να περάσουν στη νοκ άουτ φάση.

Kicker.de:Παρά το ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω για πάνω από 50 λεπτά, η Ιαπωνία δεν κατάφερε να νικήσει την Ελλάδα και να φτάσει στην πρώτη της νίκη. Οι "Μπλε Σαμουράι" είχαν μεγαλύτερη κατοχή, αλλά δεν έφτασαν στο αναγκαίο αποτέλεσμα. Οι σκληροτράχηλοι Έλληνες αποδυναμώθηκαν μετά την αποβολή του Κατσουράνη πριν το ημίχρονο, όμως άντεξαν την πίεση μέχρι το τέλος και κράτησαν τις ελπίδες πρόκρισης για την τελευταία αγωνιστική. Ακόμα και η Ιαπωνία μπορεί να περάσει στον επόμενο γύρο, παρά τη λευκή ισοπαλία.

L'Εquipe.fr:Έχοντας χάσει στον πρώτο αγώνα, Ιαπωνία και Ελλάδα (0-0) απέτυχαν να νικήσουν στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας. Ο Κατσουράνης αποβλήθηκε στο 38ο λεπτό και το αποτέλεσμα αυτό έστειλε την Κολομβία στην επόμενη φάση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK