Ο ξένος Τύπος

Ο ξένος Τύπος

Με ψυχραιμία αντιμετώπισαν τα μέσα της Δανίας τη νίκη της ομάδας τους επί της Ελλάδας. Πρωταγωνιστής των δημοσιεύσεων ο Μίκαελ Γκράαβγκαρντ, ο οποίος διατήρησε ζωντανούς τους Σκανδιναβούς στη μάχη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ.

ΒΤ (Δανία): "Ο Μίκαελ Γκράβγκααρντ σημείωσε το μοναδικό τέρμα του αγώνα απέναντι στην Ελλάδα και κράτησε στη ζωή τη δανική ομάδα για την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας".

Nordjyske (Δανία): "Η Δανία πήρε τη ρεβάνς, πιάνοντας τους αντιπάλους της στην κούρσα της βαθμολογίας".

Politiken (Δανία): "Ο αμυντικός της Κοπεγχάγης Μίκαελ Γκράβγκααρτ σημείωσε το νικητήριο γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η Δανία αγωνίστηκε αρκετά επαγγελματικά, και με εξαιρετική πειθαρχία και αυτοσυγκέντρωση απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο".

Kicker (Γερμανία): "Το 'παιχνίδι-τελικός' του Οτο Ρεχάγκελ βρήκε την Ελλάδα να χάνει μία θέση (18 βαθμοί) από τη Δανία (19 βαθμοί) στην κατάταξη. Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχασαν αυτόν τον 'τελικό' εξαιτίας ενός γκολ του Γκάβγκααρντ στο 39’".

Sport-Bild (Γερμανία): "Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ελλάδα σχεδόν βγήκε εκτός κούρσας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας".

Virgilio (Ιταλία): "Σημαντική νίκη της Δανίας επί της Ελλάδας, με το τέρμα της νίκης να πετυχαίνει ο Μίκαελ Γκράβγκααρντ στο 39’. Η Ελλάδα μένει στους 18 βαθμούς με λίγες ελπίδες να κατακτήσει τη δεύτερη θέση".

Reuters (Αγγλία): "Η Δανία κέρδισε 1-0 την Ελλάδα στο προτελευταίο τους παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό όμιλο και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στα τελικά της Γερμανίας τον επόμενο χρόνο".

Skysports (Αγγλία): "Οι ελπίδες της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ελλάδας για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο δέχθηκαν ισχυρό πλήγμα εξαιτίας της ήττας από τη Δανία".

Equipe (Γαλλία): "Η δεύτερη θέση θα παιχτεί την Τετάρτη ανάμεσα στην Τουρκία και τη Δανία που κέρδισε την Ελλάδα. Στην τέταρτη θέση η πρωταθλήτρια Ευρώπης, με ελάχιστες ελπίδες να προκριθεί στα μπαράζ".

UEFA (Ευρώπη): "Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ελλάδα είναι στο όριο του αποκλεισμού από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού η κεφαλιά του Μίκαελ Γκράβγκααρντ έδωσε στη Δανία το φιλί της ζωής στον δεύτερο όμιλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK