Ο ξένος Τύπος

Θριαμβευτικά σχόλια για την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού το βράδυ της Πέμπτης επί της Χέρτα στο φινάλε της φάσης των ομίλων του κυπέλλου UEFA, φιλοξενεί ο ευρωπαϊκός Τύπος, με τους Γερμανούς να κάνουν λόγο γιαδιασυρμό της ομάδας του Βερολίνου στον Πειραιά.

Ο ξένος Τύπος

Sport1.de

Η Χέρτα στάθηκε στο ύψος της στον Πειραιά για μεγάλο διάστημα, χάνοντας πολύ καλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος όπως κατέρρευσε και διασύρθηκε.

Kicker

Ο Ολυμπιακός «μάδησε» την «γηραιά κυρία». Μετά από ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο για τη Χέρτα, η υπεροχή πέρασε στους οικοδεσπότες Έλληνες οι οποίοι έφτασαν σε μια μεγαλειώδη νίκη.

Bild

«Έπεσε» στο «τέλος του πολέμου» η Χέρτα. Στην κόλαση του Καραϊσκάκη όπου ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος σχεδόν δύο χρόνια τώρα, μετά από ένα καλό πρώτο ημίχρονο, η Χέρτα παραδόθηκε και επιστρέφει στο Βερολίνο με άδεια χέρια.

Reuters

Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε επί της Χέρτα με 4-0 και προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

uefa.com

Ο Ολυμπιακός, ανέβασε ταχύτητα για να «βυθίσει» τη Χέρτα. Ο Ολυμπιακός πέρασε μια δοκιμασία για γερά νεύρα με άριστα, επικρατώντας της Χέρτα με 4-0, σ’ ένα παιχνίδι που δεν χρειαζόταν τίποτα παραπάνω από την ισοπαλία για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK