Ο υποβιβασμός του Δελφάκη και η ατάκα του Μελισσανίδη

Πως ο υποβιβασμός του Δελφάκη στην Football League θυμίζει την περίφημη ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη περί...τρένων.

Ο υποβιβασμός του Δελφάκη και η ατάκα του Μελισσανίδη

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στηνAegeanτον προηγούμενο Γενάρη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε πει για τον διαιτητή Γιάννη Δελφάκη διαμαρτυρόμενος για την διαιτησία του στον αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ - Ηρακλή... “σε οκτώ μήνες αυτοί οι διαιτητές θα σφυρίζουν για να… φύγουν τα τρένα. Μόνο εκεί θα σφυρίζουν" υπονοώντας ότι ο ρέφερι από την Αρκαδία μετά τις εκλογές που είχαν προγραμματιστεί για τον Οκτώβρη στην ΕΠΟ, θα τεθεί εκτός πινάκων.

Οι μήνες πέρασαν, οι εκλογές δεν έγιναν, ο ρέφερι από την Αρκαδία όμως, είναι σε διαθεσιμότητα. Και να που ήρθε η ώρα να σφυρίξει για... να φύγουν τα τρένα, όπως είχε προβλέψει ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, μέχρι νεοτέρας, υποβίβασε τον Δελφάκη στηνFootball Leagueκαι τον έστειλε στον αγώνα της Καλλιθέας με τον ΟΦΗ που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 19/12. Τώρα, αν μετά τον αγώνα, πάει στον σιδηροδρομικό σταθμό της περιοχής, να σφυρίξει για τα τρένα, είναι άγνωστο.

Τον ίδιο δρόμο (προς τηνFootballLeague) ακολούθησε και ο Μάριος Λαμπρόπουλος από την Ηλεία που θα διαιτητεύσει το παιχνίδι της Σπάρτης με την Καλλονή για την ίδια κατηγορία ενώ έπεται και συνέχεια με τους υπόλοιπους έξι διαιτητές που είναι σε διαθεσιμότητα (Σπάθας, Γιάχος, Δημητρόπουλος, Βοσκάκης, Παππάς, Μήτσιος).

Α.Π.

News 24/7

24MEDIA NETWORK