Ο Ζάιον Γουίλιαμσον ήταν εμφανώς υπέρβαρος σε VIDEO που κυκλοφόρησε

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον παραμένει εκτός δράσης και οι Πέλικανς δεν έχουν χρονοδιάγραμμα επιστροφής του, με ένα VIDEO που διέρρευσε ωστόσο να τον δείχνει να προπονείται και να έχει (αρκετά) παραπανίσια κιλά, προκαλώντας ανησυχία.

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον ήταν εμφανώς υπέρβαρος σε VIDEO που κυκλοφόρησε
Ⓒ 2021 DERICK HINGLE/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον είναι εκτός δράσης από το ξεκίνημα της σεζόν λόγω επέμβασης στο δεξιό του πόδι χωρίς να έχει χρονοδιάγραμμα επιστροφής. Αυτό ωστόσο φαίνεται να είναι το μικρότερο πρόβλημά του αυτή τη στιγμή. Και ο λόγος είναι ένα VIDEO που κυκλοφόρησε και τον δείχνει σε (επιεικώς) κακή σωματική κατάσταση.

Συγκεκριμένα, πριν τον αγώνα των Πέλικανς με τους Νικς (νίκη των δεύτερων με 117-123) ο Γουίλιαμσον έκανε ατομική προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Ορλεάνης, με ένα μικρό κομμάτι της (κάτι παραπάνω από 10 δευτερόλεπτα) να διαρρέει. Και η εικόνα του δεν ήταν καθόλου καλή, αφού έμοιαζε να έχει (αρκετά) παραπανίσια κιλά, δείχνοντας να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που έλεγαν ότι είναι υπέρβαρος.

Με τον σταρ των Πέλικανς να είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την διατήρησή του βάρος του, η συγκεκριμένη εικόνα προκάλεσε ανησυχία, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν πληροφορίες στις ΗΠΑ που αναφέρουν ότι έχει ξεπεράσει τα 135 κιλά, κάτι που με δεδομένο ότι έχει ύψος 1.98 μέτρα είναι μέχρι και επικίνδυνο για την υγεία του λόγω του στυλ παιχνιδιού του.

Δεδομένου μάλιστα ότι αναρρώνει από τραυματισμό στον αστράγαλο, κάθε κιλό μετράει προκειμένου να μην ασκεί πίεση στις αρθρώσεις του, αφού υπάρχει ο κίνδυνος υποτροπής.

Βάσει του αρχικού χρονοδιαγράμματος που είχαν θέσει οι Πέλικανς, η κατάσταση του Γουίλιαμσον θα εξεταστεί ξανά τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου, με το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει προπονήσεις να θεωρείται καλό σημάδι. Αν ωστόσο επιβεβαιωθεί η εικόνα του υπέρβαρου που έχει, τότε η επιστροφή του στα παρκέ ίσως καθυστερήσει, περισσότερο για το δικό του το καλό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK