Ο Ζαρντίμ χτίζει και... καριέρες στη Μονακό!

Ο Κιλιάν Εμ'Μπαπέ είδε την καριέρα του στην Μονακό να εκτοξεύεται χάρη στον Ζαρντίμ και τώρα ήρθε η ώρα για το νέο βήμα μέσω... Ντιντιέ Ντεσάμπ!

Monaco's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Manchester City and Monaco at the Etihad Stadium in Manchester, England, Tuesday Feb. 21, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Monaco's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Manchester City and Monaco at the Etihad Stadium in Manchester, England, Tuesday Feb. 21, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Τι άλλο να κάνει πια ο Κιλιάν Εμ'Μπαπέ στην πρώη σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας. Ο γεννημένος τον Δεκέμβριο του 1998 Γάλλος άσος έχει προλάβει ήδη να πανηγυρίσει χατ-τρικ με τη φανέλα της Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ, είναι ο νεότερος σε ηλικία παίκτης που έχει σκοράρει και στα δύο ματς σε νοκ-άουτ σειρά Champions League (σκόραρε τόσο στο Μάντσεστερ όσο και στο Πριγκηπάτο απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι) ενώ εδώ και λίγες ώρες έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται για ένα ακόμα γεγονός.

Αυτό είναι πως ο Ντιντιέ Ντεσάμπ τον συμπεριέλαβε στις κλήσεις του για τα δύο προσεχή ματς της εθνικής Γαλλίας κόντρα σε Λουξεμβούργο και Ισπανία, με τον ικανότατο φορ (μετράει 16 γκολ και 8 ασίστ φέτος ενώ έχει ενεργή συμμετοχή σε γκολ της Μονακό κάθε 63 λεπτά) να γίνεται ο πρώτος παίκτης που καλείται στους "τρικολορ" ο οποίος έχει γεννηθεί μετά το θρίαμβο της χώρας του στο Μουντιάλ του 1998.

Επιπλέον, λίγες ώρες μετά την πρόκρισή της Μονακό στα προημιτελικά του Champions League εις βάρος της Μάντσεστερ Σίτι, ο Εμ'Μπαπέ είδε το όνομά του να ακούγεται έντονα για την Μπαρτσελόνα, με την καταλανική "Sport" να τον έχει στο σημερινό πρωτοσέλιδό της με τον τίτλο: "Ερωτευμένη με τον Εμ'Μπαπέ η Μπαρτσελόνα".

Ο Ζαρντίμ χτίζει και... καριέρες στη Μονακό!

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK