Ο Ζαρντίμ πήρε στη Γαλλία τον τίτλο που δεν πρόλαβε με τον Ολυμπιακό!

Η Μονακό αποκαθήλωσε την Παρί Σεν Ζερμέν! Είναι η νέα πρωταθλήτρια Γαλλίας!

Monaco's players celebrate after defeating Lille during a League One soccer match between Monaco and Lille, at the Louis II stadium, in Monaco, Sunday, May, 14 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco's players celebrate after defeating Lille during a League One soccer match between Monaco and Lille, at the Louis II stadium, in Monaco, Sunday, May, 14 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Επισήμως η Μονακό θέλει ένα βαθμό (σε δύο παιχνίδια) ή να μην ανατραπεί η διαφορά των 17 τερμάτων που έχει από τη δεύτερη Παρί Σεν Ζερμέν. Ανεπισήμως είναι η νέα πρωταθλήτρια Γαλλίας, αφού και βαθμό θα βρει και το χάσμα στο συνολικό γκολ αβερέιτζ δεν θα καλυφθεί.

Μάλιστα στο λογαριασμό τους οι "Πρίγκιπες" του Λεονάρντο Ζαρντίμ αυτοανακηρύχθηκαν ήδη νέοι Πρωταθλητές πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά μετά το 2000.

Η σφραγίδα μπήκε με το 4-0 επί της Λιλ στο "Λουί ΙΙ". Ένα αποτέλεσμα που επικύρωσε τη σταθερότητα της Μονακό μέσα στη σεζόν, αφού στο β' γύρο του Σαμπιονά παραμένει αήττητη.

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο με δύο τέρματα (6', 68'), ο Μπερνάρντο Σίλβα με ακόμη ένα (45') και το αυτογκόλ του Ζούνιορ Αλόνσο (88') έριξαν τους τίτλους τέλους σε μια σεζόν που η ομάδα του Πορτογάλου αρχιτέκτονα πήρε το πρωτάθλημα, έφτασε στον τελικό του λιγκ καπ και αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και του Champions League.

Ονειρεμένη σεζόν...

AP Photo/Claude Paris

News 24/7

24MEDIA NETWORK