Ο Ζιγέχ ήθελε να πληρώσει από την τσέπη του για να πάει στην Παρί

Συγκλονιστική περιγραφή από δημοσιογράφο αναφορικά με την απέλπιδα προσπάθεια του Χακίμ Ζιγέχ να πάει στην Παρί.

Morocco's Hakim Ziyech stands during the national anthems before the international friendly soccer match between Paraguay and Morocco at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Tuesday, Sept. 27, 2022. (AP Photo/Toni Rodriguez)
ο Ζιγέχ με τη φανέλα της εθνικής Μαρόκου AP

Ο δημοσιογράφος Κάβε Σέλχεκολ (Sky Sports) με Tweet έκανε μία συγκλονιστική περιγραφή αναφορικά με το πώς έζησε ο Χακίμ Ζιγέχ την αποτυχία της μεταγραφής του στην Παρί Σεν Ζερμέν με δανεισμό από την Τσέλσι. Μάλιστα σ' ένα σημείο της ανάρτησής του ο προαναφερθέντας έγραψε πως ο Μαροκινός έφτασε στο σημείο να λέει πως θα χρηματοδοτήσει ο ίδιος το deal.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση αναφέρει: "'Ο Χακίμ Ζιγέχ δεν μπορεί να πιστέψει ότι η μετακίνησή του στην ΠΣΖ απέτυχε. Ο παίκτης είναι πικραμένος. Έστειλε μήνυμα στον Τοντ Μπέλι το βράδυ παρακαλώντας να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ο παίκτης είναι ακόμα στο Παρίσι. Απόλυτα απελπισμένος για να πάει στην ΠΣΖ, πλήρωνε ακόμη και δικά του χρήματα για να ολοκληρώσει τη συμφωνία".

Θυμίζουμε πως η Τσέλσι φέρεται να έστειλε λάθος χαρτιά, γεγονός που δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να πιάσουν τα χρονικά περιθώρια. Μάλιστα, η Παρί -σύμφωνα με τον Ρομάνο- είναι έξαλλη με τους Μπλε. Επίσης, ο Σέλχεκολ σε άλλο Tweet έγραψε πως οι Γάλλοι δεν θέλουν να δουλέψουν ξανά με την Τσέλσι και πως θεωρούν εντελώς λάθος τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν στον παίκτη.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Με απίθανο αυτογκόλ χάλασε τη μεταγραφή του Ζιγέχ

Ζλάταν: Πότε θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο ο Ιμπραχίμοβιτς;

Κανσέλο: Ο Γκουαρντιόλα "έστειλε" το μπακ - εργαλείο των 190.000.000 ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK