Ο Ζιλμπέρτο πήρε θέση για το διαζύγιο 2 μήνες μετά!

Δύο μήνες μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μίλησε για τους λόγους του διαζυγίου μέσω ανάρτησής του στη σελίδα του στο Facebook.

Ο Ζιλμπέρτο πήρε θέση για το διαζύγιο 2 μήνες μετά!

Έστω και... ετεροχρονισμένα (έφυγε τον Δεκεκέμβριο) ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θέλησε να καταθέσει και την δική του άποψη αναφορικα με τους λόγους που δεν συνεχίζει πλέον στον Παναθηναϊκο, όπου είχε προσληφθεί με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή.

Όπως υποστηρίζει ο Βραζιλιάνος μέσος μέσω ποσταρίσματός του στην επίσημη ιστοσελίδα του στο Facebook οι διαφορετικοί δρόμοι που έχουν πάρει οι δύο πλευρές έχει να κάνει με τη διαφωνία του ίδιου με τον τρόπο που ενεργούσε η διοίκηση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ:

"Αποφάσισα να παραιτηθώ επειδή διαφώνησα με τον τρόπο που εξελίσσονταν τα πράγματα, ο οποίος ηταν διαφορετικός από αυτόν που με προσέλαβε η διοίκηση, για να δώσω μία καλύτερη διεύθυνση στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Είμαι ευγνώμων στον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία και του εύχομαι καλή τύχη. Αυτή την στιγμή επικεντρώνομαι στην τελειοποίηση του Lagoa Flat Hotel, στην γενέτειρά μου Λαγκόα ντα Πράτα, ενώ έχω δεχτεί προτάσεις για να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK