Ο Ζινεντίν Ζιντάν προπονητής στη Ρεάλ Β'

Η Ρεάλ Μαδρίτης δίνει στον Ζινεντίν Ζιντάν τα "κλειδιά" της Β' ομάδας, με τον παλαίμαχο Γάλλο σούπερ σταρ να αναλάμβάνει για πρώτη φορά ομάδα ως προπονητής, όπως ανακοινώθηκε επίσημα την Τετάρτη.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν προπονητής στη Ρεάλ Β'

Ο Ζιντάν έχει διατελέσει βοηθός του Αντσελότι στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε την ευκαιρία να κοουτσάρει. Η βασίλισσα του δίνει αυτή την ευκαιρία, ευελπιστώντας ενδεχομένως να μπορέσει κάποια στιγμή στο μέλλον να κάνει το μεγάλο άλμα.

Ο Γάλλος έχει πιάσει ήδη δουλειά και καταστρώνει τα πλάνα της ερχόμενης περιόδου, προσδοκώντας μέσα στο καλοκαίρι να κάνει όλες εκείνες τις κινήσεις που θα τον βοηθήσουν να αναδείξει τη δουλειά του μέσα στη σεζόν.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν προπονητής στη Ρεάλ Β'

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Ισπανία ο Φλορεντίνο Πέρεθ γνώριζε την επιθυμία του Ζιντάν να δοκιμάσει τις προπονητικές του ικανότητες και έτσι του προσέφερε μια πολύ καλή θέση, όπως αυτή του προπονητή της Β' ομάδας.

Κρυφή ελπίδα

Πέρα από προσωπικό στοίχημα του Ζιζού, αποτελεί ελπίδα να αναδειχθεί ως προπονητής και των ανθρώπων της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ζιντάν είναι ένα πρόσωπο που έχει ταυτιστεί με τη "βασίλισσα" και έχει τον σεβασμό του κόσμου. Πληροί εν ολίγοις τα κριτήρια για να αποτελέσει στο μέλλον τον πρώτο προπονητή της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, με την προϋπόθεση να αποδείξει ότι έχει ταλέντο και στην τεχνική καθοδήγηση μιας ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK