Ο Ζιντάν βλέπει... κύκλους

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε στους ρεπόρτερ λέγοντας πως η Ρεάλ δεν... έχασε από την Τότεναμ, για να καταλήξει πως τελικά η Ρεάλ... έχασε από την Τότεναμ! Γνωστός ντριμπλέρ ο Γάλλος, απέφυγε με... μαεστρία τις δύσκολες ερωτήσεις.

Real Madrid coach Zinedine Zidane reacts during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Zinedine Zidane AP IMAGES

Δύσκολη βραδιά η χθεσινή (1/11) για τον οργανισμό της Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά την ήττα από την Χιρόνα ήρθε και αυτή κόντρα στην Τότεναμ με το βαρύ 3-1. Μάλιστα η "βασίλισσα" έγραψε δυο αρνητικά ρεκόρ, που αναδεικνύουν το πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα.

Οι δημοσιογράφοι πίεσαν τον Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου με σκοπό να τους εξηγήσει τι φταίει και η Ρεάλ... παραπαίει. Ο Γάλλος με... ντρίμπλα προσπάθησε να τους αποφύγει, μπερδεύοντας τους πάντες!

"Δεν βρισκόμαστε σε κρίση", απάντησε αρχικά στους ρεπόρτερ ο Γάλλος τεχνικός και συνέχισε: "Δεν αισθανόμαστε λες και έχουμε ηττηθεί, ίσως μας έλειψε το καθαρό μυαλό που έχουμε πάντα στην επίθεση. Όταν δημιουργείς δυο ευκαιρίες, πρέπει να σκοράρεις δυο γκολ" , κατέληξε και μετά... τα γύρισε:

"Σήμερα δεν τις φτιάξαμε και δεν σκοράραμε. Είμαι σίγουρος πως θα γυρίσουμε το κλίμα. Χάσαμε, αλλά η σεζόν είναι μεγάλη. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, αν και είμαστε απογοητευμένοι. Σίγουρα δεν αποδίδουν όλοι στο ίδιο επίπεδο, συμβαίνει όμως.

Χάσαμε δυο σερί παιχνίδια, οπότε η ψυχολογία μας έχει πέσει, έχουμε όμως 3-4 μέρες μπροστά μας και η ζωή συνεχίζεται. Χάσαμε απέναντι σε μία καλύτερη ομάδα."

AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK