Ο Ζλάταν δεν ανέβηκε ποτέ στον Πύργο του Άιφελ και του αρέσει το Μάντσεστερ

Σε περισσότερες από 1.400 ημέρες ο Ιμπραχίμοβιτς δεν βρήκε το χρόνο να επισκεφτεί τον Πύργο του Άιφελ. Μάλιστα από το Παρίσι προτιμάει το Μάντσεστερ!

Ο Ζλάταν δεν ανέβηκε ποτέ στον Πύργο του Άιφελ και του αρέσει το Μάντσεστερ

Ήταν μόνιμος κάτοικος Παρισιού για τέσσερα χρόνια. Έκανε τις βόλτες του στη Μονμάρτη και έπινε τον καφέ του σε γνωστά στέκια. Ποτέ του όμως Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επισκέφτηκε τον επιβλητικό Πύργο του Άιφελ, το πιο φημισμένο μνημείο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Όχι το πιο καλαίσθητο, μα το πλέον χαρακτηριστικό και δημοφιλές. Ένα μέρος που καθένας που ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Πόλη του Φωτός δεν αμελεί να επισκεφτεί. Ο Σουηδός σούπερ στα πάντως είχε τους λόγους του. Υπερβολικός; Σίγουρα. Διότι όπως (ξανα)δήλωσε " αφού δεν άλλαξαν τον Πύργο του Άιφελ με το άγαλμά μου δεν χρειάστηκε να πάω".

Ήταν μια ατάκα που ο Ιμπραχίμοβιτς είχε πετάξει όταν ακόμη ήταν στους Πρωταθλητές Γαλλίας και συζητούσε για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ήταν ο... μοναδικός όρος που είχε θέσει για να υπογράψει. Δεν ικανοποιήθηκε και έφυγε για το Μάντσεστερ. Εκεί που η ζωή είναι μάλλον βαρετή και μονότονη. Χωρίς ιδιαίτερο χρώμα.

Επειδή πάντως ο Ζλάταν είναι σπιτόγατος, δεν έχει πρόβλημα προσαρμογής. " Μου έλεγαν το ένα και το άλλο για την πόλη, για τον καιρό για οτιδήποτε. Εγώ όμως έρχομαι από τη Σουηδία και δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις εκτός ποδοσφαίρου. Είναι απλό, είμαι παιδί της οικογένειας και τα γύρω-γύρω είναι λιγότερο σημαντικά για μένα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK