Ο Ζλάταν δεν κρατιέται για την επανεμφάνισή του

Συνέντευξη σε περιοδικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραχώρησε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος μίλησε για τα πρώτα του συναισθήματα μετά τον σοβαρό του τραυματισμό, αλλά και τη δίψα του για να ξαναπαίξει για την ομάδα.

Ο Ζλάταν δεν κρατιέται για την επανεμφάνισή του

Δεν μπορεί να περιμένει. Σα θηρίο στο κλουβί του νιώθει τους τελευταίους μήνες ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κι αυτό φαίνεται σε όποια συνέντευξη κι αν παραχωρεί. Στην τελευταία που έδωσε για το "Inside United" τόνισε πως ήδη αισθάνεται πολύ καλά, αλλά πρέπει να κάνει αναγκαστικά υπομονή.

"Επιστρέφω για να γίνω μία καλύτερη εκδοχή του παλιού εαυτού μου. Δεν τα παρατάω. Θα κάνω τα πάντα για να επιτύχω τον στόχο μου.Όταν θα μπω στο γήπεδο για να παίξω ποδόσφαιρο, θα είμαι καλύτερος από πριν. Δεν γυρίζω γιατί είμαι αυτός που είμαι, γυρίζω για να γίνω καλύτερος. Φανταστείτε τι θα γίνει! Ξαναδημιουργούμαι! Αισθάνομαι πολύ καλά, νιώθω ότι το σώμα μου ανταποκρίνεται, με ακούει. Γυμνάζομαι σε καθημερινή βάση, από την επομένη της επέμβασης.

Είναι μία νέα πρόκληση, αλλά είμαι πολύ δυνατός πνευματικά και, όταν θέτω έναν στόχο, τίποτε δεν μπορεί να με σταματήσει. Εάν αποφάσιζα εγώ, θα έπαιζα και σήμερα. Όμως πρέπει να είμαι υπομονετικός. Δεν επείγει η επιστροφή μου. Όταν είμαι έτοιμος, θα είμαι έτοιμος. Όταν επιστρέψω, δεν θέλω να υπάρχει καμία δικαιολογία σχετικά με την απόδοσή μου και να ειπωθούν σκέψεις όπως "μόλις γύρισε" και "είναι ο πρώτος αγώνας του". Οχι, θέλω να αισθάνομαι την ίδια πίεση με πριν"

24MEDIA NETWORK