Χειρουργήθηκε και έστειλε μήνυμα επιστροφής ο Ζλάταν

Η σεζόν μπορεί να έληξε άδοξα για τον 35χρονο, ο ίδιος όμως είναι πεπεισμένος πως θα επιστρέψει δριμύτερος. Ο Ιμπραχίμοβιτς βρίσκεται στις ΗΠΑ για να χειρουργηθεί στο λαβωμένο γόνατό του και διαβεβαίωσε τους φαν του για την επιστροφή του. (PHOTOS)

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring during the Europa League round of 32 first leg soccer match between Manchester United and St.-Etienne at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, Feb. 16, 2017 . (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring during the Europa League round of 32 first leg soccer match between Manchester United and St.-Etienne at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, Feb. 16, 2017 . (AP Photo/Dave Thompson) AP

Κάτι που ακουγόταν από το πρωί της Τρίτης (2/5) ήρθε να επιβεβαιώσει με προσωπικό ποστάρισμά του ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο Σουηδός σταρ ταξόδεψε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί του γόνατο και από το πρωί της Τρίτης ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, υποστήριζε πως ο Ζλάταν ως "λιοντάρι" θα επιστρέψει δριμύτερος.

Λίγη ώρα μετά ήρθε και το ποστάρισμα της Γιουνάιτεντ κάνοντας λόγο για "πετυχημένη χειρουργική επέμβαση".

Το... κερασάκι στην τούρτα προστέθηκε από τον ίδιο τον Ζλάταν που ανέβασε φωτογραφία από την κλινική που νοσηλεύεται, δείχνοντας στα χέρια του το... καρτελάκι του ασθενή, συνοδευόμενη από λεζάντα όλο νόημα: " Έφτιαξε, έγινε και δυνάμωσε. Για άλλη μία φορά σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Θα χαρούμε το παιχνίδι μου μαζί σύντομα".

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK