Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πουλάει την τσίχλα που φτιάχνει το μυαλό

Η νέα επένδυση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι σε τσίχλα που λειτουργεί ως συμπλήρωμα διατροφής και την ίδια ώρα βοηθά να μην κουράζεται το μυαλό. Στη στέλνει δωρεάν -αρκεί να πληρώσεις τα μεταφορικά.

O Zλάταν Ιμπραχίμοβιτς επένδυσε σε τσίχλα που βοηθάει το μυαλό να λειτουργεί καλύτερα.
O Zλάταν Ιμπραχίμοβιτς επένδυσε σε τσίχλα που βοηθάει το μυαλό να λειτουργεί καλύτερα. ΜIND THE GUM

Eπιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει πως η μάσηση τσίχλας επηρεάζει τη μαθησιακή ικανότητα και τα επίπεδα αυτοσυγκέντρωσης. Δεν το λέω εγώ. Το λέει ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, που όπως πιθανόν να γνωρίζεις δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση ανθρώπου. Ή επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ή ιδιοκτήτη ποδοσφαιρικού club. Γενικά, ας πούμε πως δεν είναι συνηθισμένη περίπτωση. Η τελευταία απόδειξη είναι η απόφαση του να γίνει το πρόσωπο εταιρίας που κυκλοφόρησε μια όχι συνηθισμένη περίπτωση τσίχλας: τη Mind the Gum.

Πίσω στις έρευνες, η πρώτη της οποίας τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν το 2009, αποδείχθηκε πως η τσίχλα μπορεί να αυξήσει την εγρήγορση και να οδηγήσει σε αλλαγές της γνωστικής απόδοσης. Το 2011 άλλη έρευνα γνωστοποίησε πως “το μάσημα της τσίχλας μπορεί να βελτιώσει την απόδοση στα τεστ, όταν γίνεται πριν την εξέταση και όχι κατά τη διάρκεια. Η 'επίδραση' εν τω μεταξύ, διαρκεί λίγα λεπτά”. Ο λόγος είχε να κάνει με το γεγονός ότι “το μάσημα της τσίχλας 'ζεσταίνει' τον εγκέφαλο, φαινόμενο που αποκαλείται 'διέγερση που προκαλείται από μάσηση', με το αίμα -και την ενέργεια από τη ζάχαρη- να διαχέεται στο κεφάλι”. Ήταν ήδη γνωστό πως η μάσηση αυξάνει τους καρδιακούς παλμούς και την πίεση του αίματος -αφού στέλνει περισσότερο αίμα στον εγκέφαλο για 15 με 20 λεπτά.

Τότε τι κάνει διαφορετική την τσίχλα του Ιμπραχίμοβιτς, την οποία μπορείς να δοκιμάσεις χωρίς να πληρώσεις για το προϊόν που 'θα σου στείλει ο Ζλάταν'; Θα σε βοηθήσει να κρατήσεις υψηλή αυτοσυγκέντρωση και πνευματική ενέργεια όλη μέρα, αν τη μασάς 3 φορές κάθε εικοσιτετράωρο. Το μόνο που πρέπει να πληρώσεις είναι τα έξοδα αποστολής. Θα πάρεις ωστόσο, τα χρήματα σου πίσω αν δεν σε ικανοποιήσει η τσίχλα, για τον όποιο λόγο.

Ο εμπνευστής της τσίχλας είναι ο Τζόρτζιο, ο οποίος είχε σοβαρό τροχαίο το 2010. Δοκίμασε ό,τι συμπλήρωμα υπήρχε για να ανακτήσει την αυτοσυγκέντρωση και την ενέργεια, χωρίς όμως να 'χει κάποιο αποτέλεσμα. Έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του -με τη βοήθεια χημικών και φαρμακοποιών, οι οποίοι συνδύασαν 15 διαφορετικά συστατικά για να φτιάξουν την τσίχλα που είναι συμπλήρωμα διατροφής. Αυτή τον βοήθησε να πάρει πτυχίο από το Bocconi University, σε 392 μέρες. Μετά άρχισε να μιλάει για την έμπνευση του, με τον Ιμπραχίμοβιτς να γίνεται οπαδός και να αποφασίζει να στηρίξει τον Τζόρτζιο.


News 24/7

24MEDIA NETWORK