Ο Ζλάταν τούς προκαλεί να τον μισούν!

Υποκλινόμαστε στον πιο επικοινωνιακό ποδοσφαιριστή που ανέδειξε ο πλανήτης. Ο Σουηδός σταρ παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή και οι ατάκες του ήταν... ατόφιος χρυσός! (VIDEO)

Ο Ζλάταν τούς προκαλεί να τον μισούν!
AP PHOTO/JAE C. HONG

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει προσαρμοστεί για τα καλά στη νέα του ζωή στο Λος Άντζελες. Μέχρι ενός βαθμού το ίδιο ισχύει και για τους Αμερικανούς, οι οποίοι σταδιακά αρχίζουν να συνηθίζουν στον... ξεχωριστό αέρα που έχει φέρει ο Σουηδός.

Πλέον, ο 36χρονος άσος βρίσκεται εκεί ακριβώς που ανήκε εξ αρχής: στη χώρα των αστέρων!

Είναι φτιαγμένος για να πρωταγωνιστεί. Εντός κι εκτός γηπέδου. Δεν έχει πρόβλημα να τσαλακωθεί κι ούτε φοβάται μήπως εκτεθεί. Αντίθετα. Πουλάει πολύ, το ξέρει και το εκμεταλλεύεται. Ο Ζλάταν είναι μια χολιγουντιανή φιγούρα που γεμίζει με την οντότητα του κάθε τηλεοπτικό πλατό.

Πρόσφατα ήταν καλεσμένος στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του δικτύου "ESPN" με την ονομασία "E:60". Για ακόμη μια φορά οι ατάκες του ήταν απολαυστικές. "Είναι συνήθως οι ήρωες και οι κακοί. Τι απ' τα δύο είσαι", ρώτησε ο παρουσιαστής κι εκείνος είπε:

"Αν θες να είμαι ο κακός, τότε θα είμαι ο κακός. Αν θες να είμαι ο καλός, τότε θα είμαι ο καλός. Δεν έχω πρόβλημα να είμαι και τα δύο. Μερικές φορές είναι καλύτερο να είσαι ο κακός τύπος γιατί θα καταλάβεις τι πιστεύει ο άλλος για εσένα. Όταν λένε ότι σε συμπαθούν δεν μπορείς να είσαι σίγουρος γι' αυτό. Όταν λένε ότι σε μισούν τότε ξέρεις ότι όντως δεν σε συμπαθούν. Το θέμα με εμένα είναι ότι τους haters μου τους κάνω fan. Άρα θέλω περισσότερους haters".

Σεμνός και ταπεινός όπως πάντα...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK