Ο Ζλάταν "ξαναχτύπησε" με ατάκα για τον Ιταλό κλώνο του!

Λιγότερο από 24 ώρες από την πρώτη μάχη της Σουηδίας με την Ιταλία για τα μπαράζ του Μουντιάλ ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έκλεψε την παράσταση μιλώντας για -ποιον άλλον;- τον εαυτό του και τον Ιταλό διεθνή που του μοιάζει!

Sweden's Zlatan Ibrahimovic, center, reacts end of the Euro 2016 Group E soccer match between Sweden and Belgium at the Allianz Riviera stadium in Nice, France, Wednesday, June 22, 2016. Belgium won 1-0. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Sweden's Zlatan Ibrahimovic, center, reacts end of the Euro 2016 Group E soccer match between Sweden and Belgium at the Allianz Riviera stadium in Nice, France, Wednesday, June 22, 2016. Belgium won 1-0. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

"Θα είναι δύο ωραία παιχνίδια, δύσκολα και για τους δυο. Τα πλέι οφ είναι μία εντελώς διαφορετική υπόθεση σε σχέση με τα ματς των ομίλων", δήλωσε αρχικά ο "Ίμπρακατάμπρα" στο ιταλικό "Sky Sport" και πρόσθεσε:

"Η Σουηδία παίζει χωρίς πίεση επειδή από τότε που σταμάτησα εγώ από την ομάδα, ουδείς απαιτεί αποτελέσματα, ούτε οι οπαδοί ούτε τα μίντια.

Όταν παίζω εγώ το επίπεδο ανεβαίνει, με την απουσία μου κατεβαίνει το επίπεδο. Οι παίκτες δεν έχουν μεγάλη εμπειρία αλλά το πλάνο είναι φιλόδοξο".

Φυσικά, το σημείο της συνέντευξης όπου ο 35χρονος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "έδωσε ρέστα" ήταν όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει κάποιος στην εθνική Ιταλίας που να του μοιάζει...

"Ναι, ο Βεράτι, κανείς δεν είναι καλύτερος από αυτόν, αλλά θα πρέπει να τον χρησιμοποιούν με τον σωστό τρόπο. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, όμως πρέπει να παίζει ως κεντρικός ανασταλτικός μέσος".

Όσο για το αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στη δράση με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας, ήταν σαφής: "Όχι, έχει τελειώσει η ιστορία μου με την εθνική Σουηδίας, θα είναι ωραίο για τα υπόλοιπα παιδιά να πάνε Ρωσία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK