Ο Ζορζίνιο συνεχάρη τα γεννητικά όργανα του ήρωα Μπατσουαγί

Ο Μισί Μπατσουγί πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, χαρίζοντας τη νίκη στους Λονδρέζους. Ο Ζορζίνιο θέλησε να τον συγχαρεί αστειευόμενος με τα γεννητικά του όργανα.

Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν το γκολ του Μπατσουαγί στο 86', τέρμα με το οποίο οι Λονδρέζοι επικράτησαν με σκορ 1-0 του Άγιαξ στην 'Johan Cruyff Arena' για την 3η αγ. του Group H για το Champions League 2019-2020 (23/10/2019) - AP Photo/Peter Dejong
Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν το γκολ του Μπατσουαγί στο 86', τέρμα με το οποίο οι Λονδρέζοι επικράτησαν με σκορ 1-0 του Άγιαξ στην 'Johan Cruyff Arena' για την 3η αγ. του Group H για το Champions League 2019-2020 (23/10/2019) AP PHOTO/PETER DEJONG

Για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, ο Άγιαξ υποδέχτηκε την Τσέλσι στην 'Johan Cruyff Arena'. Σε μια αναμέτρηση που κρίθηκε έπειτα από την έμπνευση του Φρανκ Λαμπάρντ να ρίξει στο ματς τον Μισί Μπατσουαγί αντί του Τάμι Άμπραχαμ, στο 71ο λεπτό. Ο Βέλγος φορ αφού πρόλαβε να σπαταλήσει μια ανεπανάληπτη ευκαιρία μόνος μέσα στην περιοχή, στο 86' εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Πούλισιτς και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ στο ματς.

Στους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν την παράσταση έκλεψε ο Ζορζίνιο, καθώς ο Βραζιλιάνος χαφ αποδείχτηκε ιδιαίτερα... εκδηλωτικός. Όντας αγκαλιασμένος με τους συμπαίκτες του βρήκε την ευκαιρία να αιφνιδιάσει τον Μπατσουαγί και να τον συγχαρεί πιάνοντας του τα γεννητικά όργανα! Με τον Βέλγο φορ να ξεσπά στα γέλια μαζί με τον δράστη και τους υπόλοιπους παίκτες της Τσέλσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK