"Όχι σεξ, ποτό και κάπνισμα στο Μουντιάλ"

Ο τεχνικός της Εθνικής Μεξικού, Μιγκέλ Ερέρα, απαγόρευσε στους παίκτες τους ενόψει Μουντιάλ, το σεξ, το ποτό και το κάπνισμα, προκειμένου να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στην προετοιμασία της ομάδας. Ωστόσο όσον αφορά το πρώτο όπως φάνηκε, υπήρξαν αντιδράσεις!

"Όχι σεξ, ποτό και κάπνισμα στο Μουντιάλ"

Σύμφωνα με τους κανόνες που ανακοίνωσε στους παίκτες τους ενόψει Μουντιάλ, ο τεχνικός της Εθνικής Μεξικού, θα απαγορεύεται αυστηρά το σεξ, το κάπνισμα και το ποτό για περίπου ένα μήνα.

"Εάν κάποιος ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να αντέξει ένα μήνα, δηλαδή 20 μέρες χωρίς σεξουαλική επαφή, τότε δεν είναι επαγγελματίας. Απαγορεύεται επίσης το κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοόλ. Θα μπορούν να φεύγουν λίγες ώρες από το ξενοδοχείο με τις οικογένειες τους, και να μπαίνουν στα κοινωνικά δίκτυα", η ανακοίνωση του ομοσπονδιακού τεχνικού της χώρας.

Η απαγόρευση των σεξουαλικών επαφών ωστόσο φάνηκε να μην βρίσκει σύμφωνο τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ρικάρδο Πελάες, ο οποίος επισήμανε πως: "Επιτρέπονται οι σεξουαλικές σχέσεις κατά την διάρκεια του Μουντιάλ αρκεί να μην είναι μεταξύ των ποδοσφαιριστών"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK