Οδηγός πρόκρισης

Τα εκτός έδρας παιχνίδια με Βέρντερ και Ιντερ πρέπει να αποτελέσουν οδηγό για τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ραντεβού με τη Βιγιαρεάλ στο "Μαδριγάλ" για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οδηγός πρόκρισης
Το κίτρινο υποβρύχιο καλείται να τορπιλίσει ο Παναθηναϊκός στον δρόμο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ασφαλώς το έργο του Χενκ Τεν Κάτε και των παικτών θα είναι δύσκολο απέναντι στη Βιγιαρεάλ που είναι η ανερχόμενη δύναμη στο ισπανικό πρωτάθλημα, ωστόσο έχουν το δικαίωμα να πιστεύουν ότι μπορούν να προκριθούν.

Ο Παναθηναϊκός με την αγωνιστική εικόνα που έδειξε στον δεύτερο γύρο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, μπορεί να αποκλείσει τη Βιγιαρεάλ. Ο Παναθηναϊκός που παρατάχθηκε στη Βρέμη και στο Μιλάνο, είναι σε θέση να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, στον πρώτο αγώνα στο Μαδριγάλ στις 25 Φεβρουαρίου.

Τα παιχνίδια με Βέρντερ και Ιντερ, πρέπει να αποτελέσουν οδηγό για το «τριφύλλι» και θεωρώ ότι είναι πλεονέκτημα για τον Παναθηναϊκό που ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Ισπανία. Και αν έρθει ένα καλό αποτέλεσμα στην πρώτη αναμέτρηση, οι «πράσινοι» μπορούν στη συνέχεια στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλωστε δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν στην ελίτ της Ευρώπης και ο κόσμος του Παναθηναϊκού «διψάει» για νέες διακρίσεις.

Παράλληλα έχει ανοίξει η όρεξη και στην διοίκηση του Παναθηναϊκού που είναι διατεθειμένη να ενισχύσει την ομάδα, μπροστά στην ευρωπαϊκή πρόκληση.

Oι καλύτερες εορταστικές εκδρομές με το http://www.sportravel.gr/

Τα παιχνίδια με τη Βιγιαρεάλ θα γίνουν σε δύο μήνες και μέχρι τότε αλλάζουν πολλά, σχετικά με την εικόνα των ομάδων μέσα στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει βρει έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό μέσα στον Δεκέμβριο και θα πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, ενόψει Βιγιαρεάλ, αλλά και για να καλύψει το χαμένο έδαφος στην μάχη του τίτλου.

Στην παρούσα φάση το μυαλό όλων θα πρέπει να βρίσκεται μόνο στο επικίνδυνο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK