OΦΗ: Ετοιμος ο Κουτσουρές

OΦΗ: Ετοιμος ο Κουτσουρές
Πανέτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό είναι ο Βαγγέλης Κουτσουρές. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος συμμετείχε και την Τετάρτη στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και πλέον ο Γιώργος Φοιρός μπορεί να τον υπολογίζει ακόμη και για την βασική ενδεκάδα τρίβοντας τα χέρια του για τιςμ ακόμη περισσότερεςεπιλογές που έχει στη διάθεσή του.

Τις τελικές τουαποφάσεις πάντως ο Μακεδόνα τεχνικόςαναμένεται να τις πάρει μετά την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου, όταν και θα ανακοινώσει και την αποστολή για την αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους". Ομως οι πιθανότητες να είναι ο Κουτσουρές δίπλα στον Αλεξ Ντε Ολιβέιρα στις πρώτες έντεκα επιλογές του Φοιρού είναι αυξημένες από τη στιγμή που ο Τάσος Τριανταφύλλου που έχει αγωνιστεί σε αυτήν την θέση τα τελευταία παιχνίδια είναι τιμωρημένος.

Mάλιστα ο Βαγγέλης Κουτσουρές μετά το τέλος της προπόνησης δήλωσε έτοιμος να ανταποκριθεί στις δυσκολίες ενός τέτοιου αγώνα. " Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ευτυχώς είχαμε διακοπή στο πρωτάθλημα και είχα τον χρόνο να αποκατασταθεί το πρόβλημα που μου παρουσιάσθηκε. Γυμνάζομαι κανονικά και φυσικά έχω τεθεί στην διάθεση του προπονητή μου για το Κυριακάτικο παιχνίδι. Σίγουρα είναι ένας δύσκολος αγώνας, όμως εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας. Ξέρουμε ότι θα πρέπει ν' αγωνισθούμε με πάθος δύναμη και αποφασιστικότητα, για να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Συγχρόνως έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε για μια ακόμη φορά στο φίλαθλο κόσμο ότι η δυναμικότητα της ομάδας μας είναι πολύ μεγαλύτερη από την θέση που έχουμε σήμερα στο βαθμολογικό πίνακα ".

Οσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες, ατομικό πρόγραμμα ακουλούθησαν για μια ακόμη φορά οι Πίτσος και Φραγκιουδάκης δεν έχουν ακόμη ξεπεράσει ακόμα τα προβλήματα των τραυματισμών τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK