ΟΦΗ - Κέρκυρα 3-2 (VIDEOS)

Με τον... φευγάτο Μιλιάζες να σημειώνει χατ - τρικ, ο ΟΦΗ συνδύασε με νίκη την επιστροφή του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του, επικρατώντας με 3-2 της Κέρκυρας στο "Θ. Βαρδινογιάννης". Κάικουτ και Μαρκόβσκι τα γκολ για τους φιλοξενούμενους.

ΟΦΗ - Κέρκυρα 3-2 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Το LIVE του αγώνα.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την αναμέτρηση χωρίς να έχουν στο πλευρό τους, τους οργανωμένους, οι οποίοι, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση διάλυσης στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα, άφησαν άδεια την Θύρα 4.

Η Κέρκυρα μπήκε πιο δυνατά στο ματς, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο εικοσάλεπτο, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο ΟΦΗ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ. Πιθανότατα στο τελευταίο του παιχνίδι με τους Κρητικούς, ο Μιλιάζες κινήθηκε σαν φορ στην περιοχή και αφού κατέβασε με εξαιρετικό κοντρόλ την μπάλα, πλάσαρε ιδανικά, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Έντεκα λεπτά αργότερα, οι Φαίακες αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους, φέροντας το ματς στα ίσα. Ο Ναγιάρ έβγαλε την μπάλα ψηλά στην πλάτη της άμυνας και ο Κάικουτ πλάσαρε εύστοχα, γράφοντας το 1-1. Ο Χαβίτο είχε την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην Κέρκυρα λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, όταν βρέθηκε μόνος του προ κενής εστίας, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λόρια.

Αυτό που δεν έκανε ο Χαβίτο στο 45' το έκανε τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ο Μαρκόβσκι, ο οποίος δέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή και από κοντά έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Ο ΟΦΗ ανέβασε στροφές, πιέζοντας για την ισοφάριση, η οποία τελικά ήρθε στο 68'. Ο Βενέτης σταμάτησε αντικανονικά με το χέρι την πορεία της μπάλας μέσα στην περιοχή και ο Μιλιάζες έφερε το ματς στα ίσα. Στο 82ο λεπτό, ο ΟΦΗ κέρδισε νέο πέναλτι, με τον Μιλιάζες να αναλαμβάνει και αυτή την εκτέλεση και να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

MVP

O Κάρλος Μιλιάζες. Αν και... φευγάτος από τον ΟΦΗ, χάρισε τη νίκη στην ομάδα με τρία προσωπικά του γκολ.

Αδύναμος κρίκος

Ο Βενέτης. Το πέναλτι που έκανε στο 67ο λεπτό άλλαξε το μομέντουμ του αγώνα, αφού έδωσε την ευκαιρία στον ΟΦΗ να ισοφαρίσει, να πάρει ψυχολογία και στη συνέχεια και τη νίκη στο "Θ. Βαρδινογιάννης".

Σχόλιο

Πολύ ωραίο το ματς στην Κρήτη. Παρά το γεγονός πως ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα, πάλεψε μέχρι το τέλος, καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη στο ντεμπούτο του Αναστόπουλου στον πάγκο. Πολύ καλό παιχνίδι από την Κέρκυρα στο πρώτο μέρος, ψυχωμένοι οι Κρητικοί στο δεύτερο.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Λόρια, Στάθης (Φάζος 92'), Τριποτσέρης, Μονιάκης (Τζορτζ 53'), Μιλιάζες, Μπανούσης, Μακρής, Αρτόλα, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Μερεμπασβίλι (Ροβίθης 65').

Κέρκυρα: Σέκτους, Ντιόγκο (Κρητικός 44'), Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Ζουμπουλάκης, Ναγιάρ, Ανδρεόπουλος, Ζορμπάς, Χαβίτο (Μαρκόφσκι 46'), Κόντος, Καϊκούτ (Σιόντης 69').

News 24/7

24MEDIA NETWORK