ΟΦΗ: Πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο...

ΟΦΗ: Πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο...
Αρκετά μεγάλο είναι πια το διάστημα που τα διοικητικά του ΟΦΗ βρίσκονται στο προσκήνιο. Η ΠΑΕ σε μια κίνηση να ξεθολώσει λίγο το τοπίο την Τετάρτη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί κάθε ενδιαφερόμενο για την αγορά του συλλόγου να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο αυτής, τον κ. Βασίλη Ξημέρη. Ουσιαστικά πρόκειται για μια απάντηση προς στον κ. Παπακαλιάτη, που είχε παρέμβει νωρίτερα στην αρχή της εβδομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ κάνει γνωστό ότι όλα τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας τα έχει ο πρόεδρος κ. Ξημέρης και το λογιστήριο της ΠΑΕ. Οποιος ενδιαφέρεται ν' αγοράσει την ΠΑΕ-ΟΦΗ μπορεί να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του ΟΦΗ για να ενημερωθεί με κάθε λεπτομέρεια για όλα τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας".


Τέλος από βδομάδα ξεκινά η δικαστική διαμάχη με την Netmed αλλα και το δημόσιο, σχετικά με τα χρήματα που οφείλονται στον ΟΦΗ από την περσινή περίοδο και δεν είχαν δοθεί με την αιτιολογία πως ο σύλλογος δεν είχε φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις του απέναντι στην εταιρεία, με συνέπεια αυτή να καταγγείλει την μεταξύ τους σύμβαση.




News 24/7

24MEDIA NETWORK