ΟΦΗ: Στροφή Ξημέρη

ΟΦΗ: Στροφή Ξημέρη
Προς ομαλοποίηση οδεύουν οι σχέσεις των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ με την διοίκηση της ομάδας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, με δηλώσεις του φάνηκε διατεθειμένος να ανοίξει την θύρα 4 αλλά και να ζητήσει συγνώμη απ' όποιους θίχτηκαν με την συμπεριφορά του. Θυμίζουμε πως στο ματς με τον Πανιώνιο, οι φίλοι του ΟΦΗ μετέτρεψαν τον αγώνα σε ...συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της διοίκησης.

Εν τω μεταξύ, σε ρυθμό Ολυμπιακού ζουν από τώρα στο Ηράκλειο παρά το γεγονός ότι το ματς θα γίνει σε περίπου δύο εβδομάδες. Μάλιστα, ο κ. Ξημέρης με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν θα δοθούν εισιτήρια σε οπαδούς του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ κ. Βασίλης Ξημέρης, μαζί με τον υπεύθυνο του λογιστηρίου της ΠΑΕ κ. Κώστα Ψωμά παρέστησαν και κατέθεσαν στην εκδίκαση της προσφυγής που έχει καταθέσει η Ηρακλειώτικη ΠΑΕ σε βάρος της Netmed A.E. ζητώντας την εξόφληση επιταγής ύψους 476.000 ευρώ. Μέσω του δικηγόρου της η ΠΑΕ-ΟΦΗ θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες και εγγράφως τις θέσεις της στο προαναφερόμενο θέμα, μετά από σχετική απόφαση του δικαστηρίου.
Στις 12 του μήνα θα εκδικασθεί η δεύτερη προσφυγή που έχει καταθέσει η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ σε βάρος της Netmed A.E.

Στα αγωνιστικά, μία προπόνηση έκαναν το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο οι παίκτες του ΟΦΗ κάτω από τις οδηγίες του κ. Γιώργου Φοιρού και των συνεργατών του. H προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών.
ΟΙ Τριανταφύλλου (γόνατο), Μπικόφσκι (προσαγωγούς), Ολιβέϊρα (τετρακέφαλος), Δασκαλάκης (δικέφαλο), Καρνέζης ( τετρακέφαλος), Χανιωτάκης ( μέση), Φραγκιουδάκης ( δικέφαλος) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και έκαναν θεραπεία με τον φυσιοθεραπευτή κ. Γιώργο Βερερουδάκη.

24MEDIA NETWORK