Οι 11 κορυφαίοι Έλληνες παίκτες όλων των εποχών σύμφωνα με την IFFS

Η Διεθνή Oμοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου επέλεξε τους 11 κορυφαίους Έλληνες παίκτες όλων των εποχών, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και τρεις ποδοσφαιριστές που πρωταγωνίστησαν στην κατάκτηση του EURO 2004.

Οι 11 κορυφαίοι Έλληνες παίκτες όλων των εποχών σύμφωνα με την IFFS
INTIME

Όπως έκανε γνωστό η Διεθνής Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του ποδοσφαίρου (IFFHS), τρεις πρωταγωνιστές του κατάκτησης του Euro 2004 από την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου συμπεριλαμβάνονται στην κορυφαία ενδεκάδα Ελλήνων όλων των εποχών. Αυτοί είναι ο αρχηγός της Εθνικής, Θοδωρής Ζαγοράκης, καθώς και οι Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο Τραϊανός Δέλλας.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που συμπληρώνουν την κορυφαία ελληνική ενδεκάδα σε διάταξη 4-4-2 είναι στην υπεράσπιση της εστίας ο Τάκης Οικονομόπουλος, ενώ την τετράδα της άμυνας απαρτίζουν οι Σεϊταρίδης, Στέλιος Μανωλάς, Δέλλας και Γρηγόρης Γεωργάτος.

Στον άξονα βρίσκονται οι Γιώργος Δεληκάρης, Θοδωρής Ζαγοράκης, Μίμης Δομάζος, Βασίλης Χατζηπαναγής, με τους Δημήτρη Σαραβάκο και Μίμη Παπαϊωάννου να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.