Οι 11 κουκλάρες Wags της Ρεάλ χώρεσαν σε μια φωτογραφία!

Οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν κυριάρχησαν εντός γηπέδου και οι σύντροφοί τους έκλεψαν την παράσταση στις εξέδρες του "Ολιμπίσκι". Γνωρίστε την σέξι 11άδα της "βασίλισσας" (PHOTOS)!

Οι 11 κουκλάρες Wags της Ρεάλ χώρεσαν σε μια φωτογραφία!

Στο χορτάρι τα σούπερ αστέρια της Ρεάλ έκαναν επίδειξη ανωτερότητας απέναντι στους παίκτες της Λίβερπουλ επικρατώντας με 3-1 και κατακτώντας το 13ο Champions League στην ιστορία των Μαδριλένων, ωστόσο στις εξέδρες δεν έγινε επίδειξη υπεροχής αλλά... ομορφιάς.

Οι άσοι των "μερένγκες" είχαν πάρει μαζί τους στην ουκρανική πρωτεύουσα και τις συντρόφους τους και όλες μαζί έκαναν τη δική τους εντυπωσιακή "εξέδρα" στο "Ολιμπίσκι", βγάζοντας μάλιστα και μία συλλεκτική φωτογραφία που είναι 11 μαζί!

Ποιες είναι; Όπως βλέπετε τη φωτογραφία, στην πάνω σειρά είναι (από τα αριστερά προς τα δεξιά) οι: Σάρα Σάλαμο (Ίσκο), Μαρία Σάντσες (Θεμπάλος), Μαρία Ντελγάδο (Βαγέχο), Καμίλ Τιτγκάτ (Βαράν) και Άνα Μαριάνα Καζεμίρο (Καζεμίρο).

Στην κάτω σειρά εμφανίζονται (από τα αριστερά προς τα δεξιά) οι: Βάνια Μπόζνιτς (Μόντριτς), Ισαμπέλα Αντρίγιανιτς (Κόβατσιτς), Αντρέα Σάλας (Κέιλορ Νάβας), Κλαρίς Άλβες (Ντάνι Άλβες), Πιλάρ Ρούμπιο (Ράμος) και Αντριάνα Ποθουέκο (Τέο Ερνάντες).

Φυσικά αρκετές ήταν οι σύντροφοι των παικτών που ανέβασαν και πανηγυρικές φωτογραφίες μετά το τέλος του τελικού, όπου έκαναν παρέα στους αγαπημενους τους στο χορτάρι

ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Kiev!

A post shared by ADRIANA POZUECO (@adrianapozueco) on

A post shared by Actress (@claricealves) on

A post shared by Casemiro (@casemiro) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK