ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι 120 ώρες της Ρεάλ πριν τη σέντρα με την Μπάγερν

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να γράψει ιστορία στο Τσάμπιονς Λιγκ το καλοκαίρι θέλοντας να φτάσει σε τρεις σερί κατακτήσεις. Το παιχνίδι με την Μπάγερν, λοιπόν, αποτελεί δύσκολο εμπόδιο και ο Ζιντάν έχει...μαντρώσει τους παίκτες του με σκοπό να σκέφτονται ΜΟΝΟ τη μπάλα.

Οι 120 ώρες της Ρεάλ πριν τη σέντρα με την Μπάγερν
real proponisi AP Images

Με τη μορφή που γνωρίζουμε σήμερα το Τσάμπιονς Λιγκ ( από το 1992-1993 δηλαδή ), καμία ομάδα δεν έχει κατορθώσει να κερδίσει τρεις συνεχόμενες σεζόν το τρόπαιο. Μόνο η Ρεάλ το κατάφερε το 2016 και το 2017. Έτσι και το καταφέρει και φέτος όμως, θα μπει σε ένα ξεχωριστό κλαμπ.

Η Μπάγερν είναι η τελευταία ομάδα που πήρε τρεις σερί φορές το τρόπαιο, όχι ως Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ως κύπελλο πρωταθλητριών το 1974, 1975 και 1976. Έτσι, η ομάδα του Ζιντάν έχει ένα επιπλέον… κίνητρο την ερχόμενη Τετάρτη στο Μόναχο.

Όπως γράψει η Marca, ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει προετοιμάσει ειδικό πρόγραμμα για τις πέντε μέρες που ακολουθούν, με σκοπό οι παίκτες του να είναι ψυχολογικά και σωματικά έτοιμοι για τη μεγάλη μονομαχία.

Την Παρασκευή έχει δώσει ρεπό, αλλά ξεκαθάρισε πως θέλει οι παίκτες του να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι.

Το Σάββατο θα γίνει η πιο έντονη προπόνηση των επόμενων πέντε ημερών. Ο Ζιντάν θα φτάσει στα… άκρα του τους παίκτες του από θέμα φυσικής κατάστασης.

— Κυριακή και Δευτέρα θα ακολουθήσουν νέες προπονήσεις σε χαμηλότερο τέμπο, που θα έχουν περισσότερο τακτική, αλλά και ασκήσεις. Την Δευτέρα πιο χαλαρά όμως.

Την Τρίτη η αποστολή της Ρεάλ θα ταξιδέψει για την Γερμανία και θα μείνει στο Hilton Park. Ίσως γίνει χαλαρή προπόνηση. Το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Ζιντάν με έναν παίκτη του.

— Την Τετάρτη τέλος, είναι το παιχνίδι. Επιστροφή στη δράση δηλαδή μετά το ματς με την Μπιλμπάο στις 18/4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK