Οι 4 πιο αμήχανες on air στιγμές της τελευταίας μέρας μεταγραφών

Υπέροχα πράγματα μπορούν να συμβούν όταν ένας τηλεοπτικός ρεπόρτερ καλύπτει την τελευταία ημέρα των μεταγραφών έξω, στον κόσμο, κοντά σε ποδοσφαιρόφιλους.

Ο Σαλάχ από την πιο πρόσφατη συνάντηση της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ. Είναι ένα πιθανό ζευγάρι στους 16 του Champions League
Ο Σαλάχ από την πιο πρόσφατη συνάντηση της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ. Είναι ένα πιθανό ζευγάρι στους 16 του Champions League AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Μπορεί να είσαι ο 'Μητσάρας' των τηλεοπτικών μεταδόσεων και να έχεις καταφέρει να γίνεις πρωταγωνιστής σε αμέτρητα video ποδοσφαιρικών ρεπορτάζ. Μπορεί όμως και να έχεις  καταφέρει να πας τη φάση 'τρολάρισμα ρεπόρτερ' ένα βήμα παραπέρα, όπως έχει συμβεί τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών σε αυτά τα υπέροχα ρεπορτάζ του Sky Sports. Ο Άλεν Ίργουιν ήταν ο πρώτος που δέχθηκε 'φαλλική' επίθεση, αλλά όχι ο μοναδικός. Φουσκωτή κούκλα, οπαδοί σε παράτολμες 'περιπτύξεις' είναι μερικοί από τους 'γκεστ σταρ' τηλεοπτικών μεταδόσεων, που οδήγησαν τελικά το βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι στην απαγόρευση της παρουσίας φιλάθλων κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών μεταδόσεων, έστω και στο background των πλάνων.

"Είναι...", ήταν η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό του. "Νόμιζα ότι κάποιος μου τίναξε το αυτί με το χέρι ή με κάτι", πρόσθεσε.

Ένας Ιταλός συνάδελφός του δεν είχε καλύτερη τύχη. Στο στόχαστρο ενός φιλάθλου ήταν το αυτί του, αλλά αυτήν τη φορά με αντικείμενο μια φουσκωτή μπανάνα!

Ορισμένοι φίλοι της Νόριτς διασκέδασαν λίγο παραπάνω όταν το καλοκαίρι του 2014 η Κέιτ Ράιλι έδινε ρεπορτάζ.

Και φυσικά υπάρχει πάντα αυτή η φουσκωτή κούκλα που έκλεψε την παράσταση...

Eμείς το μόνο που έχουμε να σχολιάσουμε στο συγκεκριμένο σουρεαλιστικό event, είναι αυτό το video του Ιβάν Τζενάρο Γκατούζο -όχι από τότε που επιτέθηκε με πιρούνι στον Αντρέα Πίρλο- με αυτήν τη θρυλική ατάκα. 

Ο Έρικσεν μπορεί να δώσει στην Ίντερ το πρωτάθλημα; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK