Οι 6 προπονητές που αντέχουν ακόμη

Άλλοι δεν πρόλαβαν την παρέλαση, άλλοι δεν έβγαλαν Χριστούγεννα, κάποιοι δεν άλλαξαν χρονιά και ορισμένοι δεν πρόλαβαν την άνοιξη. Ο λόγος όμως δεν γίνεται για τους προπονητές που έφυγαν νωρίς, αλλά γι΄αυτούς που κόντρα στην... παράδοση, αντέχουν ακόμη.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Προπονητές φεύγουν κι έρχονται για ακόμη μια χρονιά στις ομάδες της Super League, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι που αντιστέκονται στην ελληνική... συνήθεια και παραμένουν στους πάγκους απ' όπου ξεκίνησαν το καλοκαίρι και μετά το πέρας της 23ης αγωνιστικής, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη των διοικήσεων.

Συγκεκριμένα 6 είναι οι ομάδες που άρχισαν το εφετινό πρωτάθλημα με τον προπονητή που παραμένει στο... τιμόνι τους ακόμη και σήμερα και πρόκειται για την Ξάνθη, τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Πλατανιά, τον ΠΑΟΚ, τον Πανιώνιο και την Κέρκυρα.

Η Ξάνθη πορεύεται ακόμη με τον Ρασβάν Λουτσέσκου, ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γιάννη Πετράκη, ο Πλατανιάς με τον Γιώργο Παράσχο, ο ΠΑΟΚ με τον Βλάνταν Ίβιτς, ο Πανιώνιος με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και η Κέρκυρα με τον Μιχάλη Γρηγορίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK