Οι αμυντικοί διέψευσαν τον Ρονάλντο

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε ένα τόσο "ήσυχο" βράδυ απέναντι στη Νάπολι στο Σάο Πάολο, με τους Ιταλούς να απειλούν πολλές φορές την ισπανική άμυνα, κάνοντας τον Ρονάλντο να "αφρίσει" από το κακό του στο ημίχρονο του αγώνα (VIDEO).

Οι αμυντικοί διέψευσαν τον Ρονάλντο

Το 3-1 του χθεσινού αγώνα της Ρεάλ με τη Νάπολι (7/3) μπορεί να δείχνει ως άνετη την επικράτηση των Ισπανών, αλλά μόνο τέτοια δεν ήταν. Οι Ιταλοί έχουν σε απίστευτη φόρμα των Ντρις Μέρτενς, με τον Βέλγο να έχει σκοράρει ήδη 23 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν κια να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του και στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Οι Ναπολιτάνοι έφταναν με χαρακτηριστική ευκολία στην περιοχή του Κέιλορ Νάβας, με τη βασίλισσα να αποδεικνύεται τυχερή που δεν δέχτηκε περισσότερα γκολ στο πρώτο μέρος.

Στο ημίχρονο του αγώνα, η αμυντική "ανικανότητα" της Ρεάλ δεν πέρασε απαρατήρητη από τον σταρ της, Κριστιάνο Ρονάλντο, που τον έπιασε η κάμερα να μιλάει σε έντονο ύφος στην αμυντική τριάδα, Μαρσέλο, Πέπε και Κέιλορ Νάβας.

ο Πορτογάλος φέρεται να λέει "δεν ξέρουμε πως να αμυνθούμε", αλλά δεν παίρνει από κανέναν απάντηση με τον Μαρσέλο να είναι ο μόνος που τον κοίταξε και να του απαντάει με μία είδους χειρονομία.

Όπως φαίνεται, η "κατσάδα" του επιθετικού στους συμπαίκτες του έπιασε τόπο, με τη Ρεάλ να ισοφαρίζει με γκολ του Σέρχιο Ράμος 10 λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους και μετά από λίγο να γυρνάει το σκορ υπέρ της. Το γκολ του Αλβάρο Μοράτα, ήταν το κερασάκι στη τούρτα για το σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK