Οι ανεκπλήρωτες προσδοκίες για Μαντούρο

Ελάχιστες οι στιγμές που ο Ολλανδός θύμισε στον ΠΑΟΚ τον ποδοσφαιριστή του Αγιαξ και της Βαλένθια.

Οι ανεκπλήρωτες προσδοκίες για Μαντούρο
Μαντούρο ΠΑΟΚ

Ο Χέντβιχες Μαντούρο ήρθε στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2014, την περίοδο που επήλθε και η συμφωνία και με τον Μάρτενς. Η μεταγραφή του πρώην διεθνή με την Ολλανδία μέσου σκόρπισε προσδοκίες στον κόσμο του Δικεφάλου, αφού είδε έναν παίκτη που είχε πρωταγωνιστήσει με τις φανέλες του Αγιαξ και της Βαλένθια να ντύνεται στα ασπρόμαυρα. Μπήκε φουριόζος στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ. Ο Χουμπ Στέφενς του έδωσε φανέλα βασικού και από τις 9 Ιανουαρίου μέχρι τις 30 Μαρτίου πραγματοποίησε 15 εμφανίσεις, σημείωσε τρία γκολ, αλλά έπειτα δεν ξαναέπαιξε μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Αναστασιάδης πόνταρε πολλά πάνω του, κάτι που διεμήνυσε και στον ίδιο τον 30χρονο Ολλανδό. "Θέλω να χτίσω γύρω σου" του είπε, αλλά δεν υπολόγισε στους συχνούς τραυματισμού που "χτυπούσαν" τον Μαντούρο. Αφού, λοιπόν, αγωνίστηκε στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της φετινής σεζόν, με Ζίμπρου, Καλλονή και Πλατανιά, αναγκάστηκε να μείνει εκτός για δύο μήνες και συγκεκριμένα έως τις 26 Οκτωβρίου και το ματς με την Βέροια.

Επαιξε για λίγο στον αγώνα του Αρτέμιο Φράνκι με την Φιορεντίνα στις 6 Νοεμβρίου, όμως, υπέστη υποτροπή και επέστρεψε στις 11 Δεκεμβρίου και στο παιχνίδι με την Γκινγκάμπ. Από τότε έκανε μερικά καλά ματς, σκόραρε και ένα γκολ κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά πάνω που άρχισε να ξαναβρίσκει τα πατήματά του και αγωνίστηκε ως βασικός σε οκτώ αγώνες μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου, στάθηκε άτυχος στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στις 4/2, όπου τραυματίστηκε στο χέρι, και τέθηκε ξανά εκτός.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω οι καλές στιγμές του στον Δικέφαλο έως τώρα να είναι ελάχιστες, παρόλο που μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει πραγματοποιήσει μεγάλες εμφανίσεις τόσο στον Αγιαξ, οσο και στην Βαλένθια. Δεν μπορεί να αποκλειστεί, εξάλλου, το καλοκαίρι να γίνει προσπάθεια για να λυθεί το συμβόλαιό του και να επιστρέψει στην πατρίδα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK