Οι αντιδράσεις της Βιγιαρεάλ

Υπολογίζουν στη δυναμική του Παναθηναϊκού, αλλά αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία τα δύο παιχνίδια. Αυτό είναι το κλίμα που επικράτησε στη Βιγιαρεάλ μετά το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

Οι αντιδράσεις της Βιγιαρεάλ
Ο Ντιέγκο Λόπεθ δήλωσε πως " ο Παναθηναϊκός έχει συχνή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ φέτος κατόρθωσε να τερματίσει πρώτος σε έναν περίπλοκο όμιλο. Μεσολαβούν δύο μήνες μέχρι τα παιχνίδια και θα πρέπει πρώτα να δούμε πως θα είναι τότε οι δύο ομάδα". Θυμήθηκε δε το περσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ ευχόμενος να υπάρχει ανάλογο αποτέλεσμα και εφέτος.

Ο Μάρκος Σένα είπε: " Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Διαφορετικά θα απογοητεύσουμε άπαντες. Θα θέλαμε το πρώτο ματς να είναι εκτός έδρας, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε, να αναλύσουμε και να γνωρίσουμε τον αντίπαλο. Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε υπό πίεση".

Ο αμυντικός της Βιγιαρεάλ, Ντιέγκο Γκοντίν μιλώντας στον «Sentra 103,3» έκανε λόγο για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν γνωρίζει αρκετά πράγματα για την ελληνική ομάδα.

"Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Το γεγονός ότι τερμάτισε πρώτος στον όμιλο το κάνει ακόμα δυσκολότερο. Σίγουρα περιμένω ένα πολύ δυνατό ματς. Είναι σημαντικό για μας ότι το πρώτο παιχνίδι είναι στην Ισπανία. Θα κυνηγήσουμε το θετικό αποτέλεσμα δηλαδή την νίκη για να έρθουμε με όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος στην Αθήνα.

Η Βιγιαρεάλ αγωνίζεται για την πρώτη θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα. Μπορούμε να ψαλιδίσουμε την διαφορά από την Μπαρτσελόνα. Έρχονται δύσκολες υποχρεώσεις και ιδιαίτερα βεβαρημένες. Θα προσπαθήσουμε να μην φανεί η οποιαδήποτε κούραση. Έχουμε την ευκαιρία στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Θα μπορέσουμε από δω και πέρα και μέχρι τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό να ανακάμψουμε.

Η αλήθεια είναι ότι εδώ στην Ισπανία δεν έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον Παναθηναϊκό. Το γεγονός όμως ότι τερμάτισε πρώτος στον όμιλό του λέει πολλά. Είχαμε δει τον αγώνα με την Ίντερ και μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK