Οι αντιδράσεις των αντιπάλων

Οι αντιδράσεις των αντιπάλων
Μετρημένοι παρουσιάστηκαν στις πρώτες δηλώσεις τους οι ιθύνοντες των αντιπάλων του ΠΑΟΚ. Μπορεί η Στουτγκάρδη να είναι -θεωρητικά- το μεγάλο φαβορί, ωστόσο όλοι μιλούν για παγίδες...


Στουτγκάρδη (Ανταπρόκριση: Γιώργος Βαβρίτσας)

Ερβιν Στοντ (πρόεδρος): " Μας περιμένει δύσκολο έργο, αφού ο ομιλός μας περιλαμβάνειποιοτικούς αντιπάλους. Σκοπός μας πάντως δεν είναι άλλος από το να προκριθούμε στον επόμενο γύρο ".

Χλέρμπερτ Μπρίεμ (τεχνικός διευθυντής): " Δεν μπορούμε να πούμε με ασφάλεια πως πρόκειται για έναν απλό όμιλο. Παρ' όλα αυτά εμείς θα επιδιώξουμε να προκριθούμε στη φάση των 32 ".

Tζιοβάνι Τραπατόνι: "Είναι ένα πολύ δύσκολο γκρουπ αλλά πιστεύω ότι έχουμε τα φόντα να είμαμαστε μέσα στις τρεις πρώτες ομάδες."

Γιον Νταλ Τόμασον: "Αντιμετώπισα πέρυσι την Σαχτιόρ με τη φανέλα της Μίλαν. Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα. Μπορούμε να φτάσουμε πάντως στην πρόκριση."

Αντρέας Χίνκελ: "Κάθε αντίπαλος είναι δύσκολος. Η Ραπίντ απέκλεισε τη Φέγενορντ, η Σαχτιόρ απέκλεισε πέρυσι τη Σάλκε. Θα πρέπει να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε σε όλα τα ματς."


Ρεν

Εμανουέλ Κιέφ (πρόεδρος): " Είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι θα παίξουμε στην έδρα μας δύο μεγάλους συλλόγους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τη Στουτγκάρδη και τη Σαχτιόρ Ντόνετσκ. Δίνουμε ραντεβού για τις 20 Οκτωβρίου στο γήπεδο"

Πιέρ Ντεοσί (γενικός διευθυντής): " Η Στουτγκάρδη και η Σαχτιόρ Ντόνετσκ είναι δύο πολύ ισχυροί αντίπαλοι. Η πρόκριση στην επόμενη φάση θα παιχτεί στην Ελλάδα ".


Ραπίντ Βουκουρεστίου


Ράσβαν Λουτσέσκου (προπονητής): "Για τον ΠΑΟΚ δεν ξέρω πολλά πράγματα, παρά μόνο ότι απέκλεισε τη Μέταλουργκ χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικό, συμμετέχει με δυο ομάδες στο Τσάμπιονς Λίγκ και όλοι το υπολογίζουν. Ο όμιλος είναι αρκετά ισορροπημένος, υπάρχει η Στουτγκάρδη που έχει ένα προβάδισμα για την πρόκριση, η Σταχτάρ που την παρακολουθώ λόγω του πατέρα μου και η Ρεν, που μπορεί να μην έχει όνομα αλλά προέρχεται από μια χώρα προηγμένη ποδοσφαιρικά όπως η Γαλλία".

"Το να συναντήσω τον πατέρα μου που είναι προπονητής στη Σαχτάρ Ντόνετσκ είναι κάτι πολύ σπάνιο στατιστικό στα κύπελλα Ευρώπης. Μόλις είδα πως υπήρχε πιθανότητα να κληρωθούμε στον ίδιο όμιλο δεν το ήθελα και όταν έγινε δεν το πίστευα. Πλέον θα γίνει ένας ποδοσφαιρικός πόλεμος",σχολίασε στον Super SportFm








News 24/7

24MEDIA NETWORK