Οι αντίπαλοι που ντύθηκαν στα ασπρόμαυρα...

Θυμηθείτε τους παίκτες που έχουν αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ, αρχής γενομένης από την περσινή σεζόν, οι οποίοι είχαν αγωνιστεί εναντίον του "Δικεφάλου" σε ευρωπαϊκά ματς.

Οι αντίπαλοι που ντύθηκαν στα ασπρόμαυρα...

Απομένει να πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια των Ραζβάν Ρατς και Eγιάλ Γκολάσα προκειμένου αυτοί να αποτελέσουν και επίσημα παίκτες του "Δικεφάλου". Αμφότεροι δεν είναι... άγνωστοι στους "ασπρόμαυρους" με την έννοια πως έπαιξαν σε ομάδες που ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στην Ευρώπη. Ο Ρουμάνος είχε αγωνιστεί εναντίον του "Δικεφάλου" με την φανέλα της Σαχτάρ στο πλαίσιο του Κυπέλλου UEFA (την σεζόν 2005-06) ενώ ο Ισραηλινός την περσινή σεζόν (2013-14) έπαιξε εναντίον του ΠΑΟΚ όταν ο "Δικέφαλος" αντιμετώπισε την Μακάμπι Χάιφα στο Γιουρόπα Λιγκ (ο 22χρονος ποδοσφαιριστής σκόραρε στο ματς της Τούμπας).

Οι "ασπρόμαυροι" είναι γεγονός ότι συνηθίζουν να αποκτούν ποδοσφαιριστές από ομάδες με τις οποίες έχουν συγκρουστεί στην Ευρώπη. Ας θυμηθούμε τι έχει γίνει αρχής γενομένης από την σεζόν 2013-14... Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Λούκας, ο οποίος είχε ξεχωρίσει στα ματς του "Δικεφάλου" με την Καρπάτι (ο Ισπανός είχε σκοράρει στο παιχνίδι της Ουκρανίας) για το Γιουρόπα Λιγκ την σεζόν 2011-12 ενώ είχε συμφωνήσει με τον Τόμας Νέτσιντ που είχε παίξει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας όταν αυτή είχε αντιμετωπίσει τον "Δικέφαλο" για το Γιουρόπα Λιγκ την σεζόν 2010-11 (ο Τσέχος είχε σκοράρει στο ματς της Τούμπας και μάλιστα ήταν συμπαίκτης του Ολίσε ο οποίος πάντως δεν είχε αγωνιστεί κατά των "ασπρόμαυρων").

Ακόμη ο ΠΑΟΚ έδωσε τα χέρια με τον Μίροσλαβ Στοχ που είχε παίξει κατά των "ασπρόμαυρων" όταν ο "Δικέφαλος" είχε αγωνιστεί με τη Φενέρ στο Γιουρόπα Λιγκ (την σεζόν 2010-11) ενώ ο Μπίμπρας Νάτχο είχε αγωνιστεί εναντίον του ΠΑΟΚ με την φανέλα της Ρουμπίν Καζάν, ξανά για την συγκεκριμένη διοργάνωση (την σεζόν 2011-12). Επίσης ο Μάαρτεν Μάρτενς ήταν παίκτης της Αλκμααρ όταν αυτή συγκρούστηκε με τον ΠΑΟΚ για το Γιουρόπα Λιγκ την αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε (2013-14).

News 24/7

24MEDIA NETWORK