Οι αντίπαλοι στην Ευρώπη

Καμία από τις αντιπάλους του ΠΑΟΚ δεν γνώρισε χαρά στις μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις, με κοινή συνισταμένη ότι όλες έχασαν από συλλόγους μικρότερης κατηγορίας. Η Στουτγάρδη έκανε την αρχή χάνοντας από την Χάνσα Ρόστοκ, ενώ η Σαχτάρ κατάφερε να αποκλειστεί από την Καρπάτι Λίιβ. Το "χατ-τρικ" συμπλήρωσε η Ρεν, που δεν συνεχίζει στο γαλλικό Λιγκ Καπ, ελέω Μονπελιέ.

Οι αντίπαλοι στην Ευρώπη
Καρπάτι Λίιβ - Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-0

Αποκλεισμό-σοκ από την φάση των "16" του κυπέλλου Ουκρανίας γνώρισε η Σαχτάρ Ντόνετσκ. Η πρωταθλήτρια της χώρας δεν μπόρεσε να περάσει από τα Καρπάθια Ορη, με την τοπική Λίιβ να την αναγκάζει σε πρόωρο αποκλεισμό από τον θεσμό, στον οποίο πέρυσι έφθασε στον τελικό, αλλά έχασε από την Ντιναμό Κιέβου με 0-1.

Στην αναμέτρηση της Πέμπτης ο Λουτσέσκου παρέταξε την ομάδα του με αλλαγές και το "πλήρωσε". Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ήρθε από τον Μπαπτίστα στο 74', με την Σαχτάρ να μην μπορεί να ανταποδώσει και τελικά να τίθεται νωρίς εκτός διεκδίκησης του ενός από τους δύο εγχώριους τίτλους.

Η σύνθεση της Σαχτάρ: Σούτκοφ, Στόικαν, Λεβαντόφσκι, Χούμπσμαν, Σέβτσουκ (59' Τίμοστσουκ), Ντουλιάι, Ρατ, Φερναντίνιο, Τζέιντσον, Αγκαχόβα (46' Βορομπέι), Μπίελικ (72' Φόμιν)


Χάνσα Ρόστοκ - Στουτγάρδη 3-2

Οπως και η Σαχτάρ έτσι και η άλλη αντίπαλος του "δικεφάλου" του Βορρά, η Στουτγάρδη, είχε φθάσει στον τελικό του κυπέλλου της χώρας της, αλλά φέτος αποχαιρέτησε νωρίς. Η ομάδα του Τζιοβάνι Τραπατόνι ηττήθηκε με 2-3 από την Χάνσα και συνεχίζει να αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε τραγική φόρμα.

Το συγκρότηματου Τζιοβάνι Τραπατόνι ξεκίνησε το ματς με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με τον Χίτσλσμπεργκερ, όμως στη συνέχεια δέχθηκε τρία γκολ μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, με δράστες τους Σιντ (16΄), Πρίτσα (28΄) και Αρβιντσον (41΄). Στο δεύτερο ημίχρονο η Στουτγκάρδη προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει οκτώ λεπτά πριν τη λήξη με τον Λιουμπόγια.

Η σύνθεση της Στουτγάρδης: Χίλντεμπραντ, Στραντζ, Μπάμπελ, Μέιρα, Μανίν, Τίφερτ (67΄ Γκρόνχιερ), Σόλντο (46΄ Γκέντνερ), Μάισνερ, Χίτσλσμπεργκερ (52΄ Στρέλερ), Λουμπόγια, Τόμασον


Μονπελιέ - Ρεν 1-0

Αντίο από το Λιγκ Καπ, για φέτος, είπε η Ρεν. Η Μονπελιέ ήταν ο θύτης και η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι το θύμα, με τον σύλλογο της δεύτερης κατηγορίας να παίρνει την πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Λαφουρκάντ στο 81' της αναμέτρησης. Το ίδιο λεπτό ο Λάζλο Μπόλονι θέλησε να πάρει τον αγώνα και είχε περάσει στον αγώνα τον Γκουργκιούφ και τον Φρέι.

Η σύνθεση της ΡενΝ' Νταγιέ, Ουαντού, Φατί, Ροσά, Μπαρμπόσα (81' Γκουρκιούφ), Χατζί (31' Ουτάκα), Μπουριγιόν, Μβουέμπα, Μακένγκο, Μ' Μπία, Ν' Νγκουέμα (81' Φρέι), Μπριάν

News 24/7

24MEDIA NETWORK