Οι αντίπαλοι στην Ευρώπη

Η Λιόν συνεχίζει την αήττητη πορεία της στο γαλλικό πρωτάθλημα και παρά το ότι δυσκολεύτηκε έφυγε με τον βαθμό (1-1) από την έδρα της Νις. Με βαθμό, έπειτα από επική ανατροπή, συνοδεύτηκε το ταξίδι της Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαν Σεμπαστιάν.

Οι αντίπαλοι στην Ευρώπη
Η Λιόν συνεχίζει την αήττητη πορεία της στο γαλλικό πρωτάθλημα και παρά το ότι δυσκολεύτηκε έφυγε με τον βαθμό (1-1) από την έδρα της Νις. Με βαθμό, έπειτα από επική ανατροπή, συνοδεύτηκε το ταξίδι της Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαν Σεμπαστιάν.
Νις - Λιόν 1-1
Αήττητη για 16η συνεχόμενη αγωνιστική (12 νίκες και 4 ισοπαλίες) στο γαλλικό πρωτάθλημα παρέμεινε η Λιόν. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού απέσπασε αγχώδης ισοπαλία στην έδρα της Νις 1-1 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 40 βαθμούς, 11 περισσότερους από την δεύτερη Οσέρ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21’ όταν ο Ρουλ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μπακαγιόκο στο πρώτο δοκάρι έπιασε μια δυνατή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στο βάθος της εστίας του Κουπέ.

Η ισοφάριση της πρωταθλήτριας Γαλλίας ήρθε στο 76’ όταν οι Μαλουντά και Βιλτόρ έπαιξαν ωραία το 1-2, ο δεύτερος έβγαλε την σέντρα, στο κέντρο της άμυνας της Νις επικράτησε πανικός και ο Γκοβού (που είχε μπει αλλαγή στο 52’) με δυνατό σουτ δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Γκρεγκορίνι. Τραυματίας αποχώρησε από την αναμέτρηση στο 29΄ο Λαμίνε Ντιατά.

Λιόν: Κουπέ, Ντιατά (29΄ Ρεβεγιέρ), Κρις, Κασάπα, Μπερτό (52’ Γκοβού), Ντιαρά, Τιάγκο, Ζουνίνιο, Βιλτόρ, Κάριου (71’ Μπενζεμά), Μαλουντά.


Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης 2-2
Μία ανάσα από την έκτη της φετινή ήττα έφθασε η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τελικά έσωσε την παρτίδα και για παρθενική φορά αναδείχθηκε ισόπαλη σε αγώνα της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Με γκολ στο 86' και το 88' οι Μαδριλένοι απέδρασαν με το 2-2 από την έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα δύο λεπτά πριν το πρώτο μέρος. Ο Ρομπέρτο Κάρλος ανέτρεψε τον Ντε Πάουλα και ο Χάβι Πριέτο αξιοποίησε την εσχάτη των ποινών κάνοντας το 1-0.

Tα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα στο 57'. Ο Ντε Πάουλα έπιασε μία εντυπωσιακή κεφαλιά και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 για τους Βάσκους. Νέο πλήγμα για τους "μερένγκες" η αποβολή του Σέρχιο Ράμος στο 73', με την ήττα να δείχνει σίγουρη για τους Μαδριλένους.

Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 81' με τον Γκαριτάνο να αποχωρεί από το γήπεδο. Κάπου εκεί οι παίκτες του Λουξεμπούργκο έσωσαν τον πόντο με τον Ραούλ Μπράβο να μειώνει στο 86'. Το τελικό 2-2 ήρθε από βολέ του Ζιντάν δύο λεπτά πριν το τέλος, με τους "μερένγκες" να σώζουν εν μέρει την παρτίδα.

Η σύνθεση της Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Σαλγάδο, Ελγκέρα, Ρομπέρτο Κάρλος, Παβόν (46' Μπαπτίστα), Σέρχιο Ράμος, Μπέκαμ, Γκούτι, Ζιντάν, Πάμπλο Γκαρσία (70' Σολδάδο), Ρομπίνιο (78' Ραούλ Μπράβο)

News 24/7

24MEDIA NETWORK