Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ
Η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ άφησε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ σχετικά ευχάριστη "γεύση". Όπως προέκυψε από τη κληρωτίδα, οι Στουτγάρδη και Ρεν είναι τα δύο εμπορικά ονόματα, τα οποία θα έρθουν στη Τούμπα και θα φέρουν μαζί τους και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό μέσω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Ουδείς όμως πρέπει να ξεχνάει της Σαχτιόρ Ντόνετσκ και Ραπίντ Βουκουρεστίου. Οι Ουκρανοί είναι η ομάδα που έχει τον υψηλότερο συντελεστή ετοιμότητας - ποιότητας, κατά την άποψη του γράφοντος, ενώ οι Ρουμάνοι ανταποκρίνονται στο στοιχείο του αγνώστου αλλά και στις ελπίδες για την εκτός έδρας νίκη που αυξάνει θεαματικά τις πιθανότητες πρόκρισης στην φάση των "32".

Μιλώντας για πρόκριση, η Παρτιζάν τα κατάφερε πέρυσι με πέντε πόντους αλλά δεν θα πρέπει να κάνουν τα σχέδιά τους βάσει της συγκεκριμένης συγκομιδής οι Θεσσαλονικείς. Οι έξι πόντοι κατά κανόνα είναι επαρκείς, ενώ οι επτά δίνουν 100% το εισιτήριο για την επόμενη φάση και ακόμη και το ελάχιστο δείγμα της μίας σεζόν, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

20/10 Σαχτιόρ - ΠΑΟΚ
03/11
Ρεπό
24/11 ΠΑΟΚ-Στουτγκάρδη
30/11 Ραπίντ -ΠΑΟΚ
14-15/12 ΠΑΟΚ -
Ρεν

News 24/7

24MEDIA NETWORK