Οι αποχωρήσεις των Σίρλε και Σαλάχ "φέρνουν" Βαράν

Οι ενδεχόμενες αποχωρήσεις των Σίρλε και Σαλάχ, αναμένεται να γεμίσουν με "ζεστό" χρήμα τα ταμείο της Τσέλσι, η οποία ήδη "γλυκοκοιτάζει" την περίπτωση του Ραφαέλ Βαράν.

Οι αποχωρήσεις των Σίρλε και Σαλάχ "φέρνουν" Βαράν

Μεγάλος φαν του Ραφαέλ Βαράν είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο, από την εποχή που οι δυο τους συνεργάστηκαν στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος έχει την καλύτερη άποψη για τον νεαρό αμυντικό, ο οποίος σίγουρα θα προσέθετε μια αξιόπιστη λύση, δίπλα σε αυτές των Τέρι και Κέιχιλ.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα, η μεταγραφή του Βαράν (αν τελικά γίνει), θα χρηματοδοτηθεί από τις αποχωρήσεις των Σαλάχ και Σίρλε, με τον πρώτο να βρίσκεται ήδη πολύ κοντά στην μετακόμισή του στην Μπεσίκτας.

Όσον αφορά τον Σίρλε, υπάρχει ενδιαφέρον από γερμανικούς συλλόγους, με τον Μουρίνιο να είναι ανοιχτός σε προτάσεις.

Τέλος, ψηλά στη λίστα του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκεται και ο Μάρκο Ρόις της Ντόρτμουντ, όπου εδώ ο Σίρλε μπορεί να "βοηθήσει". Οι Γερμανοί ενδιαφέρονται για τον παίκτη και δεν θα ήταν απίθανο να γίνει η τράμπα, μαζί με κάποια χρήματα.

Αυτό βέβαια το σενάριο θα μπορούσε να ολοκληρωθεί μόνο κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, καθώς η Ντόρτμουντ θα ήταν απίθανο να αφήσει σε μία τόσο δύσκολη χρονική στιγμή τον Γερμανό άσο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK