Οι αποκαλύψεις του "ανανεωμένου" Αλμπέρτο Μαλεζάνι

Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι εμφανίστηκε με διαφορετικό λουκ σε τηλεοπτπική εκπομπή σε σχέση με ότι τον έχουμε συνηθίσει και εκεί μίλησε -μεταξύ άλλων- για τους δύο αγαπημένους του παίκτες.

Siena's coach Alberto Malesani reacts during a Serie A soccer match between Livorno and Siena at the Armando Picchi stadium in Leghorn, Italy, Sunday, Feb. 28, 2010. Siena won 2-1. (AP Photo/Lorenzo Galassi)
Siena's coach Alberto Malesani reacts during a Serie A soccer match between Livorno and Siena at the Armando Picchi stadium in Leghorn, Italy, Sunday, Feb. 28, 2010. Siena won 2-1. (AP Photo/Lorenzo Galassi) AP

Αυτόν τον Μαλεζάνι δεν τον έχουμε ξαναδεί. Ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ανανεωμένος ως προς την εξωτερική του εμφάνιση έχοντας αφήσει μία μεγάλη λευκή γενειάδα και κατά τη διάρκεια σύνδεσης που έκανε ο "Sky Sport 24" με το σπίτι του στο Τρετσολάνο (περιοχή έξω από την Βερόνα όπου παράγει το δικό του κρασί) έκανε άκρως ενδιαφέροντα σχόλια.

Οι αποκαλύψεις του "ανανεωμένου" Αλμπέρτο Μαλεζάνι

Μίλησε για τις δύο μεγάλες ποδοσφαιρικές του αγάπες αλλά και τους δύο παίκτες που εκτίμησε περισσότερο ενώ εξήγησε για ποιο λόγο θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός για δύο συναδέλφους του, τον Λουτσιάνο Σπαλέτι της Ρόμα και τον Μάσιμο Αλέγκρι της Γιουβέντους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ:

"Ο Τότι; Μαζί με τον Ριβέρα είναι ο παίκτης που αγάπησα περισσότερο. Δυστυχώς όμως για μένα ήρθε η ώρα για αυτόν να σταματήσει να παίζει μπάλα. Λυπάμαι που το λέω αλλά δυστυχώς η ταυτότητά του μιλάει για αυτόν. Ο Φραντσέσκο, με τον οποίο πιστεύω ότι υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, είναι ένας από τους λίγους πρωταθλητές που είχε αίσθηση 360 μοιρών.

Τον λάτρεψα και τώρα τον λατρεύω ακόμα περισσότερο. Οι κριτικές στον Σπαλέτι για τον τρόπο που τον διαχειρίζεται; Θα πω μόνο ότι όποιος θέλει να κάνει τον προπονητή θα πρέπει να παίρνει το παράδειγμα από εκείνον.

Στην Ιταλία είναι εύκολο να κάνεις κριτική: για παράδειγμα πάρτε τον Αλέγκρι, έχει κατακτησει τα πάντα αλλά παρόλα αυτά συνεχίζουν να του κάνουν κριτική. Για τους αντίπαλους προπονητές είναι πιο εύκολα τα πράγματα απέναντι στον Σάρι απ'ότι στον Αλέγκρι. Δεν είναι καθόλου αμυντικός τεχνικός!

Ο Μπατιστούτα και ο Ρουί Κόστα είναι οι δύο πρωταθλητές που έχω εκτιμήσει περισσότερο. Όταν ήμουν νέος με βοήθησαν πολύ".

Photo Credits: AP Photo/Lorenzo Galassi

24MEDIA NETWORK