Οι αποστολές για τα φιλικά με Βέροια και Ατρόμητο

Ο Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε τις αποστολές του ΠΑΟΚ για τα δύο επικείμενα φιλικά παιχνίδια με τη Βέροια και τον Ατρόμητο.

Οι αποστολές για τα φιλικά με Βέροια και Ατρόμητο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με προπόνηση στην Νέα Μεσημβρία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει των δύο φιλικών αναμετρήσεων κόντρα σε Βέροια και Ατρόμητο, την Τρίτη (09/08) και την Τετάρτη (10/08) αντίστοιχα.

Η προπόνηση επικεντρώθηκε στην τακτική που θα ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές στα δυο φιλικά παιχνίδια το επόμενο διήμερο. Μόνο ο Κωνσταντινίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, γιατί το πρωί έκανε έξτρα πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής επανένταξης μετά τον τραυματισμό του.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του τις αποστολές για τα δύο επικείμενα φιλικά παιχνίδια.

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Βέροια (09.08 20:00 κεκλεισμένων των θυρών) οι ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στην διάθεση του Σέρβου τεχνικού είναι οι εξής: Γλύκος, Βελλίδης, Λέοβατς, Κίτσιου, Βαρέλα, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Σάκχοφ, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Δημητριάδης, Ζάιρο, Κοροβέσης, Ροντρίγκες, Περέιρα, Αθανασιάδης.

Ενώ από την άλλη οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι (10.08 21:15) είναι οι: Μπρκιτς, Βελλίδης, Μάτος, Γιαννούλης, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Πούγγουρας, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Δημητριάδης, Μυστακίδης, Κάμπος, Κοροβέσης, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Ματθαίου.

Όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή του αυριανού αγώνα θα προπονηθούν στις το πρωί 9:30. Εφόσον ο Αλέξανδρος Τζιόλης δεν αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο, θα συμμετάσχει στην αποστολή του δεύτερου ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK